па да деИсти како на сликата ама различна боја ? хаххаха
Во грција се 100 евра сите модели.. а не само 2 модели како тука башка 9200 денари.. На 8.000 денари минимална плата овие цени ги имаме.. тие на 1000,2000 евра плата 100 евра патика стандардот кај нас е НУЛАНе знам што се дешава во Скопјево со цените околу патиките,ама цените се удав.
Фред Пери освен во Словенија Спорт позади Ајриш паб има шанси да најдам на друго место во Скопјево ?
Прееска бев и за жива глава нема. -.-
Идам у Рамстор во Најк онака да разгледам што патики има и цените,се факам за едни максерици,гледам цена 9200 денари ги фрлам патиките и си искачам надвор
Цените се небаре Скопје е Њујорк,а ние имаме плата од 10 илјади долари,ебати Скопјето мртво.
Колку за информација,во Белград максерици може да се најдат од 20 евра па нагоре...да оригинал,20 евра,истите што ги има тука во Најк ги има и таму,ама цените се разлика небо земја.
Во Солун има и поевтини од 100 евра ти викам,исти какви што се тука.Во грција се 100 евра сите модели.. а не само 2 модели како тука башка 9200 денари.. На 8.000 денари минимална плата овие цени ги имаме.. тие на 1000,2000 евра плата 100 евра патика стандардот кај нас е НУЛА
Таа Најк патика кај нас што е 6000, во Солун е 4000. Тоа сегде шо се скапи, кај нас најскапи се.НАЈК се скапи секаде во свет, не знам зошто народот толку се треска од земја по air-max, или само сакаат да се фалат со скапи патики. Јас имам 7 пара патики и сите се во рангот од 2000-3500.
ASICS има во ГТЦ, во продавницата што е одма карши Словенијаспорт.Од одамна нема Асикс во Македонија.
Ау колку ги зема овие за фудбал. Многу ми се јакиУ план си иам вакви да земам ( ако најдам )
И за фудбал