Какви патики носите?

Член од
10 јуни 2022
Мислења
24
Поени од реакции
44
1654899846399.png

1654899990643.png

neshto izmegju ovie 2
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20220611-003054_Gallery.jpg
Eve gi be eve gi. Odozgora. I ne mi e dignat kurot ako vi seta pogledot natamu.

Последно уредено:
Член од
11 јуни 2021
Мислења
390
Поени од реакции
918
Дај кажете од каде да купам патики?
Бев во Спортвижн во Борис и сите се од 4000 па нагоре.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.419
Поени од реакции
23.277
Земав пред некој ден Скечерс за ~3400.

Сличен ваков модел се; голем број, ми се допаѓаат на изглед а и преудобни се, се на се полн погодок.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.763

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.401
Поени од реакции
28.587
и јас сакам да земам мартинки чевли, само незнам со каква облека би ги комбинирал.
Како ги/ќе ги носиш ти?
Фармерка, панталона, кошула, дуксер со скоро се идат. Башка дека се класичен модел може дури и со сако да се искомбинираат (безразлика дали спртско, кежуал или класично). Одма би ги купил.
Мене фрката ми е дали некогаш паѓаат под 9000 ден .

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.763
Фармерка, панталона, кошула, дуксер со скоро се идат. Башка дека се класичен модел може дури и со сако да се искомбинираат (безразлика дали спртско, кежуал или класично). Одма би ги купил.
Мене фрката ми е дали некогаш паѓаат под 9000 ден .
Јас би сакал да ги носам секојдневно а меѓутоа ретко носам пантолона и кошула, само за излегување во викенд.
Чевла и дуксер? :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.401
Поени од реакции
28.587
Јас би сакал да ги носам секојдневно а меѓутоа ретко носам пантолона и кошула, само за излегување во викенд.
Чевла и дуксер? :confused:
Не се класични свадбарски кондури. Мене баш затоа ми се свиѓаат зошто идат и у класична и у кежуал варијанта.

Автоматски споено мислење:

Таков е трендот кај шминкерчињата ова време. :D
Само што не носат Др. Мартинс туку некои златни, црвени, сребрени шпиц кондури со мала штикличка.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
На боса нога у тесни панталончиња со некоја кежуал бизарна маица со геј детали и геј сако.
i feel personally attacked hahahha

Ne tolku gej, ja gi nosam poslovno na meki boi za da popnat, gol gluzd pantalona i obicni boi kosuli no versatilni se i poveke gi nosat urbano kako primerot od @Ska Maniac

Џ

Џонтра Волта

Гостин
gol gluzd pantalona
Ова посебно мразам.

Патиките се топ и за на сако, фармерка, панталона, кратка панталона. А во кондурчињава одма гледам боса нога, гол глужд, тесна фармерка, маица со светки или не дај боже у V-e, и сако со подзавратени ракави. :D

Ретки се ваквите панкери баба. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom