Sportreality barajДај кажете од каде да купам патики?
Бев во Спортвижн во Борис и сите се од 4000 па нагоре.
и јас сакам да земам мартинки чевли, само незнам со каква облека би ги комбинирал.
Фармерка, панталона, кошула, дуксер со скоро се идат. Башка дека се класичен модел може дури и со сако да се искомбинираат (безразлика дали спртско, кежуал или класично). Одма би ги купил.и јас сакам да земам мартинки чевли, само незнам со каква облека би ги комбинирал.
Како ги/ќе ги носиш ти?
Јас би сакал да ги носам секојдневно а меѓутоа ретко носам пантолона и кошула, само за излегување во викенд.Фармерка, панталона, кошула, дуксер со скоро се идат. Башка дека се класичен модел може дури и со сако да се искомбинираат (безразлика дали спртско, кежуал или класично). Одма би ги купил.
Мене фрката ми е дали некогаш паѓаат под 9000 ден .
На боса нога у тесни панталончиња со некоја кежуал бизарна маица со геј детали и геј сако.Како ги/ќе ги носиш ти?
Зошто го опишуваш Кастиљехо ?На боса нога у тесни панталончиња со некоја кежуал бизарна маица со геј детали и геј сако.
Таков е трендот кај шминкерчињата ова време.Зошто го опишуваш Кастиљехо ?
Не се класични свадбарски кондури. Мене баш затоа ми се свиѓаат зошто идат и у класична и у кежуал варијанта.Јас би сакал да ги носам секојдневно а меѓутоа ретко носам пантолона и кошула, само за излегување во викенд.
Чевла и дуксер?![]()
Само што не носат Др. Мартинс туку некои златни, црвени, сребрени шпиц кондури со мала штикличка.Таков е трендот кај шминкерчињата ова време.![]()
i feel personally attacked hahahhaНа боса нога у тесни панталончиња со некоја кежуал бизарна маица со геј детали и геј сако.
Ова посебно мразам.gol gluzd pantalona
Ретки се ваквите панкери баба.