L
Aко ги имаш земено од продавнициве низ Мкд кажи цена, планирам сеа да земам вакви слични високи, само малце по темна боја пошо идат есен и зима па се валкаат поќе.
OD sport M li gi zema i so pari se ?Прегледај го приврзокот 67839
Денеска се подновив со овие... Најдобри и најкомотни патики што сум ги носел до сега..
JAs sum mnogu zadovolen od ovie patiki, da ne gi podrecam ama edna godina skoro gi nosam nis ne im fali niti pa da zamirisa nogata, dobar izbor si napravil gi plativ 5 000 mislev deka ke se skinat odma ama extra se ...овие ги имам моментално![]()
Поклон ми са. Не са од Македонија земани.Aко ги имаш земено од продавнициве низ Мкд кажи цена, планирам сеа да земам вакви слични високи, само малце по темна боја пошо идат есен и зима па се валкаат поќе.
Да, спорт М. 2800 мислам. +/- 100 денариOD sport M li gi zema i so pari se ?
Aко ги имаш земено од продавнициве низ Мкд кажи цена, планирам сеа да земам вакви слични високи, само малце по темна боја пошо идат есен и зима па се валкаат поќе.
Абе види, според мене немат патика шо не пропуштат требит да пазиш кај цапаш, а ако мислиш дека лесно пропуштаат не верувам.kako što gledam ovoj materijal na patikive neli ke propustaat voda ? Ili gresaam ?
баш мислам обратно..имаше еден другар такви ..и ја сакав да земам...ама нее...жива вода утоп беше...иначе пред неколку години што имав патики лининг (слични како овие што ги покажав) абе коска ич не пропуштаа...ни да се скинат ништо...Абе види, според мене немат патика шо не пропуштат требит да пазиш кај цапаш, а ако мислиш дека лесно пропуштаат не верувам.
Од каде и колку?