Какви патики носите?

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
од прилеп продавница за спортска опрема parenco и да имаше и црни, бели вакви со плав знак али не и бројче ко за мене:)
4200 ден

D

Deleted member 55587

Гостин
http://shop.vans.com/catalog/Vans/en_US/style/f4y5im.html?categoryId=91111&colorCode=F4Y5IM?cm_sp=womens-_-lopro-_-promo многу ми се убави,само ги нема кај нас.сакам ниски патики или вакви еспадрили,а иначе носам скејтерки,без разлика на тоа кое годишно време e http://www.dropin.com.mk/LargePict.aspx?pict=Upgrade black red white1.jpg нешто слично на ова.овие се машки али многу се добри.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Од кај ги зема и колку :D Имаше други бои?
исти вакви само со сиво знакче и таа линијата што е, во декември ги земав 3690 во гтц Спорт М. така да провери си таму :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

^Вакви имам, година дена ги носам, фала богу да не ги заречам супер се. 4100 ги купив тогаш.
Пограј овие имам и каппа едни, нив ги купив од салана Борис Трајкоски, мислев дека се оргинал(можеби се), ама ме разочараа ептем.
Исто имам и едни аир мах ама фалш се, ги носев на тенис и ми се скинаја малце кај прситите напред.

Сега размислувам дали да се подновам со овие:

Сличен моден со овие што ги имам, ама барем ќе знам дека ќе ги носам. Бев во Најк и само овие ме бендисаја. 4600 се.

П

Пепси_

Гостин

^Вакви имам, година дена ги носам, фала богу да не ги заречам супер се. 4100 ги купив тогаш.
Пограј овие имам и каппа едни, нив ги купив од салана Борис Трајкоски, мислев дека се оргинал(можеби се), ама ме разочараа ептем.
Исто имам и едни аир мах ама фалш се, ги носев на тенис и ми се скинаја малце кај прситите напред.

Сега размислувам дали да се подновам со овие:

Сличен моден со овие што ги имам, ама барем ќе знам дека ќе ги носам. Бев во Најк и само овие ме бендисаја. 4600 се.

Како првите исти имам и јас еве 1 година коска се,иначе чисто како сугестија овие 2те не се нешто посебни може нешто по кул да најдеш по најк. ;)

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Дадете некој линк на страница кај што се продаваат патики преку интернет од странство ...
ако има некој што купувал така нека каже :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Како првите исти имам и јас еве 1 година коска се,иначе чисто како сугестија овие 2те не се нешто посебни може нешто по кул да најдеш по најк. ;)
Малце по кул ми беа аир мах едни сиви, 10 и нешто беа, не давам толку многу за патики, нит пак сум во состојба. Друго ништо немаше асолно шо ме бендиса. Адидас исто ништо не бендисав. Не знам уште се двумам.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Јас си носам Мат Стар патики. Ама некогаш па само и ги мешам моделите. :D

Член од
30 јуни 2008
Мислења