Какви патики носите?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Онака, најискрено. Удобни ти се?

Пошто кога бев во Солун во Пул & Бер глеав патики, ја ставам на нога ко картон да сум облекол.
Овие патики не се баш удобни ако ги стегнеш до горе, ако ги протнеш врвците до горните дупчиња. Тогаш зглобот ти е закочен и баш ко картон се :) Кажувам зошто иам слични, ко Азриел само со црни ленти :)
Поготово па ако имаш тенка нога.

П

Пепси_

Гостин
Онака, најискрено. Удобни ти се?

Пошто кога бев во Солун во Пул & Бер глеав патики, ја ставам на нога ко картон да сум облекол.
Крут е материјалот одозгора,а внатре ми се удобни неам никакви проблеми. Треба да се навикнеш некое време на такви патики по "чудни" се за носење :D
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 15:50 ---
Овие патики не се баш удобни ако ги стегнеш до горе, ако ги протнеш врвците до горните дупчиња. Тогаш зглобот ти е закочен и баш ко картон се :) Кажувам зошто иам слични, ко Азриел само со црни ленти :)
Поготово па ако имаш тенка нога.
Овие се далеку како тие на Азриел,не се толку високи само не треба многу стегање на врвките по лабаво треба,и да се разносат некое време да легнат на ногата.

Член од
23 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
што мислите за ли-нинг? квалитетни се или слабо? видов има некоја голема распродажба во Веро па си реков да си купам некои ми фатија око 2-3 модела..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
што мислите за ли-нинг? квалитетни се или слабо? видов има некоја голема распродажба во Веро па си реков да си купам некои ми фатија око 2-3 модела..
купи ги ти 3те пара па кажи ни какви се.

Член од
10 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5
Јас носам ли-нинг и сум доста задоволен. Добро ми лежат на нога и баш напротив на претходниот пост не ми смрдат нозете потоа... Точно дека се кинеска роба, но како ги имам купено едните, скоро година дена немат трепнато, а другиве ги купив пред НГ па ќе видиме колку ќе издржат :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Сестрите мои носат Li-Ning и не се жалат.

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
mi treba pomos imam patiki(konduri) so velur koza koristam edno sretstvo za velur ama i toa veke ne pomaga se gleda izlizena kozata ako moze da mi kazeta ako ima nekoe bojle sretsvo

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
Вакви некој во Скопје
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 20:52 ---
Вакви некој во Скопје ?

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom