Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе 8 месеци ме служат овие :)

Одлично си ј авршат работата, не ми се искинаа никаде. Језда ги штедам ја, али тоа ништо не значи.

Сакам да си земам Ванс chukka, им се спремам од пролетта -.-
img-thing

Кај нас ги немаше во јуни бев последен пат у madness. Ако некој ги видел, одма пп !

А пред малку другарка ми прати стар модел, шо си ги купила од кај нас, за 3.100.
images

Ми фатија окце овие. Додуше ја сакав љиљакови, ама и црни не се на одмет...

овие црните се по добри и со повеќе работи можеш да ги комбинираш (од облека де) др мн бодат во очи :)

овие црните се по добри и со повеќе работи можеш да ги комбинираш (од облека де) др мн бодат во очи :)
Веќе имам едни црни вански летни и не се носени нешто ау, доста нови ми се ( :
Плус почнав нешто колоритно да се облакам од кога ги купив адидасот, па и лилјаковиве многу добро ќе ми се вклопат во аутфит...
Уште да ги купам...
Туку еве неколку предлози за машка патика, јас обожавам машки со добра патика ( :
000205206-1.jpg

Emerica Mob skate

000205265-1.jpg

Fallen Coronado skate

Mens-Adidas-Plimsole-2-Shoes-Dark-Blue-White--jqRO.jpg

Adidas Plimsole2

Имаше едни најки, пред некој ден ги видов на нет, ама не ми текнува како се викаше моделот -.-
Моделиве ги има сите до еден на e-bay.

Туку еве неколку предлози за машка патика, јас обожавам машки со добра патика ( :
000205206-1.jpg

Emerica Mob skate

Моделиве ги има сите до еден на e-bay.

Абе ги има ама никој не испорачува до Македонија,инаку овие ги бендисав :)

zappos-athletic-shoes-fallen-patriot-ii.jpg

Многу сличен модел на овие.Кога ја видов сликава на нет помислив дека се истите дека исти бои и се е исто ама одоздола не се црвени само.Кога погледнав поубаво видов дека и моделот не е баш ист.Се мислев помеѓу црни и ваквите ама до сега носев црна патика и решив да сменам малце.

Ептен слични,речиси исти :) Ист е моделот,само долната бела линија кај ммене е различна малце...

bbb163_blacksilver.jpg

A што е битно кој какви патики носи?

Може ке видам нешо шо ми се свиѓа и ке си добијам информации каде можам да ги најдам.На жените можда им е задоволство да идат у шопинг по цел ден ама јас сакам да знам каде точно идам и шо барам.Идам ги зимам и толку јбг.

Моментално си ги мењам овие 3 пара на патики :
converse-weapon-86-3.jpg

Converse Weapon многу добра и многу квалитетна, и удобна висока патика. Веќе 1 година ги носам и гајле си немаат, ко нови се.

i-buty-bankment-ii-adidas-g20655.jpg

Adidas G20655 Исто така многу добра патика, како со квалитет, така и со цена.

25367.jpg

Nike FlyClave Ltr. Типично летно патиче, лесно и удобно за носење, штета што кожата е премногу осетлива па избегнувам секојдневно носење.

А за патики што би сакал во иднина да ги имам, да не пренатрупувам сега со слики, бидејќи ми се допаѓаат премногу од моделите на DC, а и секако, би сакал да зеам Nike Air Max ... нели, треба Београдска шема да се врати знаш оно братеееее :) Шала на страна, ДА за Air Max, но класични (црно-бели) или така некој поедноставни, а не како овие што најчесто ги гледам низ град со сите можни бои на нив.

Слушнал ли некој за патика UnderArmor? Дали знаете дали се продаваат во Македонија негде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom