Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.062
- Поени од реакции
- 24.976
тебе драга не ти треба машко тебе ти треба-телевизор.Доволно би било да ме сака искрено,и да прави се шо сакам јас + да го прави тоа заради тоа шо он сака да биде така и да не очекува ништо за возврат ( тогаш би добил повеке ).
Сакам некој шо ке ме сфака секогаш и шо ке ме слуша кога му говорам. Сакам да ме исполнува на секој начин за било шо и да говореме. Да не е посесивен,ама и да не се сомнева у мене. Да знае да ме насмее, да се дополнуваме...никогаш никогаш да нема тага... Сакам да е мистериозен ,да биде ново нешто секој ден. Да биде спонтан и интересен, да биде позитивен, никогаш да не се замара за нешто шо не не вклучува НАС. Да внимава на малите нешта, да праве неочекувани романтични нешта, да ми влее доверба... Да знае шо сака, да биде сигурен у тоа, и да не се предомислува. Да го довршува тоа шо ке го почне и да не ме повреде никогаш. И пред се, сето тоа да го праве со срце, без лаги ,без преправања, без други личности.
По мои критериуми само да не ме замара само тоа ништо друго не сакам. Да ми даде слобода да не ме прашува кај си со кој си зашто си со еден збор да не биде мајка ми. Ќе ме врзе таа што нема да ме врзува.
Да биде привлечна и паметна.