Какви луѓе ве привлекуваат и зошто мислите е тоа? Совршен партнер? Имате?

Џ

ЏинЏер

Гостин
За да ме привлече некој, пред се е потребно е да е паметен и духовит, да можам со него да разговарам, да се смеам, да ме расположува, да ме разбира... Клучен момент се и искреноста и отвореноста. За да бидам со некого, нормално треба да можам да му верувам... А доколку не ја заслужи таа доверба (или уште полошо ако ја изгуби), не ја бива работата.
Исто така, голем плус имаат мажи што знаат да готват ( :love: )
Што се однесува до физички изглед...па не знам...знам дека преферирам црни пред плави, кафени/црни очи пред зелени/плави и онака покрупни типови, мажествени, не сум обожавателка на метеросексуалци.
И тоа ќе да е... :)

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Во принцип отсекогаш ме привлекувале мажи кои се шармантни, духовити, интелигентни, спонтани, отворени и со кои би можела да разговарам на која било тема.Отпаѓаат ниски типови и типови кои ги интересира само фудбал (that's so not cool). Преферирам русокоси, но тоа и не е пресуден елемент кај личноста за да ми се допадне (поважно е горенаведеното).Ми требаше навистина долго време да пронајдам таков човек и за моја среќа го имам.

SteamyLover

beautiful tango
Член од
24 октомври 2012
Мислења
202
Поени од реакции
554
Отсекогаш ме привлекувале мажи кои се слободни, отворени, харизматични, романтични.. Во принцип тие уште на првото запознавање страшно се зближуваат со тебе, а уште на второто ти си веќе негова. Тие исто така веднаш преоѓаат на работата што ја сакаат и нема чекање кај нив. Но од последната врска сфатив дека такви мажи и највеќе ме нервираат! Да, највеќе ме привлекуваат но односот со нив секогаш лошо ми завршува. Сфатив дека повеќе сакам маж кој е искрен, интересен, хумористичен, внимателен, посветува внимание, те сослушува, одговорен и да знае што сака, да се бори за тоа но притоа работите да знае да прави да се одвиваат полека, постепено, да нема брзање.
Но совршено не постои. Затоа треба да го зачуваш покрај себе оној партнер кој ги има оние особини кои што се вреднуваат. Во несовршеното најди го совршеното.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Отсекогаш ме привлекувале мажи кои се слободни, отворени, харизматични, романтични.. Во принцип тие уште на првото запознавање страшно се зближуваат со тебе, а уште на второто ти си веќе негова. Тие исто така веднаш преоѓаат на работата што ја сакаат и нема чекање кај нив. Но од последната врска сфатив дека такви мажи и највеќе ме нервираат! Да, највеќе ме привлекуваат но односот со нив секогаш лошо ми завршува. Сфатив дека повеќе сакам маж кој е искрен, интересен, хумористичен, внимателен, посветува внимание, те сослушува, одговорен и да знае што сака, да се бори за тоа но притоа работите да знае да прави да се одвиваат полека, постепено, да нема брзање.
Но совршено не постои. Затоа треба да го зачуваш покрај себе оној партнер кој ги има оние особини кои што се вреднуваат. Во несовршеното најди го совршеното.
на кратко само да видам дали те разбрав правилно, иако идеален маж за тебе е оној кој првите месец два ќе шета со тебе држејќи те за раце, ќе се смеете делејќи ја последната коцка чоколадо, би си ги надополнувале речениците во неврзан разговор и би треперела во самото негово присуство, сепак би пристнала и на хард кор на првиот состанок.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Мераклика на трактор да се возе.
Ми шо ќутеш до сега? Ја го момичето бе! Ем мераклика за земеделска механизација, ем HTML знаа и блогира си. Саа ако па не е баш авантгардна, ќе ја изделкаш малце, ќе ја дотераш.

L

Luki Junior

Гостин
Ми шо ќутеш до сега? Ја го момичето бе! Ем мераклика за земеделска механизација, ем HTML знаа и блогира си. Саа ако па не е баш авантгардна, ќе ја изделкаш малце, ќе ја дотераш.
Дека си ја кријал досега бе... Ах бе батко Петре, таква мома одамна терам јас. Додуша тракторчето и е маленко и автоматик. I wonder whether she'll be able to handle a stick. Дури прочитах и шо работат, и имам неколку идеи как да и го оптимизирам производството. А момата, ако е нерафинирана сељанка ќе ја изделками ќе биде таман.

пс. Таква Кубота сам возил неколку пати, и не ме импресионира нешто посебно....

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Дека си ја кријал досега бе... Ах бе батко Петре, таква мома одамна терам јас. Додуша тракторчето и е маленко и автоматик. I wonder whether she'll be able to handle a stick. Дури прочитах и шо работат, и имам неколку идеи как да и го оптимизирам производството. А момата, ако е нерафинирана сељанка ќе ја изделками ќе биде таман.

пс. Таква Кубота сам возил неколку пати, и не ме импресионира нешто посебно....
Луки бе златен, ми не видеш ли оти момичката е оште аџамија, не се е обучила на саглам менувач а камо ли на V8 GTI трактор како твојо. Е тука е твоота шанса да се истакнеш -- ем со ум, ем со искуство. Па оште ако ја изделкаш и ја научеш да са поднашминка и да не са тетераве на штикли, цел Подареш ќе те зборе како вај Џуниоро најдел невеста шо ем ја бива за уф нива, ем за на денс. Да те виде Господ!

Kajgana Shop

На врв Bottom