Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Ditto!intelegencija pred se ,mazestven, vlaknest ,sekako da bide covek dobar covek sekako interesen...
Ditto!intelegencija pred se ,mazestven, vlaknest ,sekako da bide covek dobar covek sekako interesen...
Колкава височина е задоволителна?Машка верзија на себе... Само троа повисок.
Сто девејсе.Колкава височина е задоволителна?
на кратко само да видам дали те разбрав правилно, иако идеален маж за тебе е оној кој првите месец два ќе шета со тебе држејќи те за раце, ќе се смеете делејќи ја последната коцка чоколадо, би си ги надополнувале речениците во неврзан разговор и би треперела во самото негово присуство, сепак би пристнала и на хард кор на првиот состанок.Отсекогаш ме привлекувале мажи кои се слободни, отворени, харизматични, романтични.. Во принцип тие уште на првото запознавање страшно се зближуваат со тебе, а уште на второто ти си веќе негова. Тие исто така веднаш преоѓаат на работата што ја сакаат и нема чекање кај нив. Но од последната врска сфатив дека такви мажи и највеќе ме нервираат! Да, највеќе ме привлекуваат но односот со нив секогаш лошо ми завршува. Сфатив дека повеќе сакам маж кој е искрен, интересен, хумористичен, внимателен, посветува внимание, те сослушува, одговорен и да знае што сака, да се бори за тоа но притоа работите да знае да прави да се одвиваат полека, постепено, да нема брзање.
Но совршено не постои. Затоа треба да го зачуваш покрај себе оној партнер кој ги има оние особини кои што се вреднуваат. Во несовршеното најди го совршеното.
Ништо, 2 сантима повеќе иам..Сто девејсе.
Ми шо ќутеш до сега? Ја го момичето бе! Ем мераклика за земеделска механизација, ем HTML знаа и блогира си. Саа ако па не е баш авантгардна, ќе ја изделкаш малце, ќе ја дотераш.Мераклика на трактор да се возе.
Дека си ја кријал досега бе... Ах бе батко Петре, таква мома одамна терам јас. Додуша тракторчето и е маленко и автоматик. I wonder whether she'll be able to handle a stick. Дури прочитах и шо работат, и имам неколку идеи как да и го оптимизирам производството. А момата, ако е нерафинирана сељанка ќе ја изделками ќе биде таман.Ми шо ќутеш до сега? Ја го момичето бе! Ем мераклика за земеделска механизација, ем HTML знаа и блогира си. Саа ако па не е баш авантгардна, ќе ја изделкаш малце, ќе ја дотераш.
Луки бе златен, ми не видеш ли оти момичката е оште аџамија, не се е обучила на саглам менувач а камо ли на V8 GTI трактор како твојо. Е тука е твоота шанса да се истакнеш -- ем со ум, ем со искуство. Па оште ако ја изделкаш и ја научеш да са поднашминка и да не са тетераве на штикли, цел Подареш ќе те зборе како вај Џуниоро најдел невеста шо ем ја бива за уф нива, ем за на денс. Да те виде Господ!Дека си ја кријал досега бе... Ах бе батко Петре, таква мома одамна терам јас. Додуша тракторчето и е маленко и автоматик. I wonder whether she'll be able to handle a stick. Дури прочитах и шо работат, и имам неколку идеи как да и го оптимизирам производството. А момата, ако е нерафинирана сељанка ќе ја изделками ќе биде таман.
пс. Таква Кубота сам возил неколку пати, и не ме импресионира нешто посебно....