Каква пица јадете?

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Близнаци

Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката

Хмм...Па не ми погодиле баш,баш:toe:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Капричиоза стандард, а понекогаш и пеперони

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Вага

Кога нарачувате ( или кога дома сами си правите ) нарачувате една со месо или салама, а друга вегетаријанска пица, бидејќи никогаш не можете да одлучите каква пица навистина сакате да јадете.

Pa i ne bi rekla deka e taka golem gurman sum i sakam se da isprobam retko za nesto da ne mi faka oko pa da ne sakam da go probam pred se sakam dobro drustvo a vecera so sakaniot e toa e mmmmmmm:) obavezno sama ja gotvam happy

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
The`bItCh напиша:
Дали знаете дека вашиот хороскопски знак влијае врз изборот на пица кој најчесто го правите? Секој знак сака различен вид на пица..

Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.
Колку е само точно еј ммммммммм

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
The`bItCh напиша:
Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.
Точно али највеќе си ја сакам капричиоза!!!:vozbud:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
hmmm..ja bas i ne jadam pici vo poslednive 6 meseci..ama definitivno ona sto e napisano ne e tocno!Od sekogas sum sakala otvorena pica,po moznost da e so vrat slanina sunka i kulen,znaci so se vnatre,posle pecurki i susam!Obavezno so kecap i pavlaka odozgora!
Znaci koga stanuva zbor za pici jas sum :NEVER ENOUGH!Sakam so seeeeeee!I OBAVEZNO COCA-COLA

p.s.bas zaradi toa veke ne jadam

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

Точнооо,али не баш секакви :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Стрелец

Вие секогаш купувате семејна пица, но не за да ја јадете со вашето семејство туку со големиот куп пријатели. Воопшто не ви е важен видов на пицата, поважно ви е да се забавувате со пријателите.

ne e taka be! vistina kupuvam familijarna, ama sam ja jadam...

С

Сатори

Гостин
Bliznacite, go priznavm delot so mn. pecurki i toa mn. ama so kelneri ne flertuvam!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
The`bItCh напиша:
Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.
Пошто една од омилени ми е Quattro Staggioni (со четири врсти сирења) ај може да пројде ова до негде :)

dav

Администратор по заслуга
Член од
24 јуни 2006
Мислења
577
Поени од реакции
1
јас си јадам обична пица(печурки,кашкавал,шунка и кечап)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Овен
Вие сакатепицата да ја јадете дома. Па дури и да одите во некоја пицерија делот од пицата кој нема да го изедете барате да ви го спакуваат за дома. А кога треба да изберете, вашиот најчест избор е лута пица, со зачини или лути пиперчиња.

пфффффф нема врска јас РИБА сум од сеа :):):):):)

Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици. Само да не е љута :):):)

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Вага

Кога нарачувате ( или кога дома сами си правите ) нарачувате една со месо или салама, а друга вегетаријанска пица, бидејќи никогаш не можете да одлучите каква пица навистина сакате да јадете.

Nikogas ne se dvoumam oti nejadam so meso,tuku sekogas vegetarijanska,iako ne sum golem ljubitel na pica.

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
:vozbud: mnogu sakam pica! premnogu!sekogas jadam kapri.I so pivo...m m m

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
The`bItCh напиша:
Лав

Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.
Кој бе не ја дојадува цела пица? Лажат. Иначе обожавам вегетеријанска.

Kajgana Shop

На врв Bottom