Каква пица јадете?

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Девица

Вие сакате пица со многу сирење и кашкавал, па затоа најчесто ја нарачувате пицата со четири сирења. А пред да почнете да јадете не заборавате со салфетка да ја впиете маснотијата од пицата.

-Јас сум девица и моето не е точно. Јас сакам пица капричиоза и не сакам со салфетка да ја впивам маснотијата од пицата.:)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.767
Поени од реакции
5.058
bilo kakva pica ali najvekje so feferoni

Zona-X

БАБА РОГА
Член од
1 февруари 2007
Мислења
24
Поени од реакции
0
kapricioza со павлака и чајна закон

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња.
не бе....сакам пица со мноооогу кашкавал и да плива во печурки.....ммммммммм

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
The`bItCh напиша:
Скорпија

Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.
Пица со овошје:lud: Е вакво нешто до сега немам пробано. Како и да е омилена ми е Capricioza. И да, сакам пица со некој нов сос(само не блад-овошен). Не сакам пица со домати:nesum:

А за бројот:smir: ........

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
ova za Bliznacite stvarno e pogodeno, samo ima eden problem nikogas ne ja zaboravam picata pa i Pamela da e kelnerka mmmmmmmm

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.888
Поени од реакции
22.971
pica retko pastmajlia epten cesto so feferoni i pivce najdobroto nesto na svetot ,, a za pica kapricioza,,taka nekako bese

*n0t*0rd!nary*

~*SimplY UniQue*~
Член од
5 февруари 2007
Мислења
126
Поени од реакции
4
Близнаци

Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката.

Првото е до некаде вистина, ама тоа другото ... хехе нема врска :) , нема шанси да заборавам на пицата :icon_bigg.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Врска нема ова за девиците,точно е само за кашкавалот! Капричиоза и Везувио рулз

"Свршаваат само што ќе ме погледнат"

...а плус имам опасна техника
Член од
17 февруари 2007
Мислења
102
Поени од реакции
1
kpbKENGUR напиша:
Врска нема ова за девиците,точно е само за кашкавалот! Капричиоза и Везувио рулз
Да да врска нема за девиците. Иначе Капричиоза

Kajgana Shop

На врв Bottom