Каква пица јадете?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.
Нема врска. Секогаш нарачувам мала пица, па дури и таа не ја дојадувам некогаш.

Инаку јадам исклучиво само Везувио. Пицата е уствари Капричиоза без печурки.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Секогаш јадам Капричиоза.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.
Капричиоза со многу сирење и кашкавал да. И факт е дека јадам скоро секој ден пица. Ама ова со зеленчуков:nenene:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња.

Leleleeeeeeeeeeeeeeeee ova e to4no za mene.... ja sum vegetarijanec i vakva pica najmnogu sakaaaaaam :vozbud:

S

Stef Bachatero

Гостин
Вегетаријанска пица тофу дробено,печурки свежи,растителен кашкавал и кечап нјам нјам.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
капричоза... во Ресен ја прават најдобрата на свет, ако намине некој, обавезно пицерија “Викторија“, и ефтини се... да се најајш..

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Кога нарачувате ( или кога дома сами си правите ) нарачувате една со месо или салама, а друга вегетаријанска пица, бидејќи никогаш не можете да одлучите каква пица навистина сакате да јадете.
Точно декa не мо3aм дa се одлучaм кaквa пицa сaкaм сaмо што не јaдaм по две туку еднa

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
вегетаријана најчесто јадам најубава ми е(ама не дека сум вегетаријанка :toe:)мјам

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Најчесто капричиоза, ама у Енрико неможам да одолеам на пицата со пршут :pipi:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.

колку е само точно ова :)

Kajgana Shop

На врв Bottom