Со здравје да си ја возите Отсекогаш сум го сакал овој модел на Пежо, иако веќе спаѓа во стар модел сеуште имам желба да си имам едно вакво. Одличен роденденски подарок од татко ти си добилТатко ми ја купи вчера, сега уште да научам да возам. Денеска ја препиша на мое име, демек да била за мене. А најмногу мерак ми прај то шо има системче каде ќе пуштам некои убави песничиња. Отсекогаш ми се правело мерак да пробам со Флојд или Редиохед какво ќе ми биди возењето.
99та година е колата. Надворешно е целосно зачувана. Има поминато околу 100 000 километри. Jа зеде 1400 евра. Човеков се погоди да се познаваме, инаку мислам дека 1700 си ја продаваше. Како и да е задоволен сум, но да се проба прво па да се коментира, вака од гледање не то то.Со здравје да си ја возите Отсекогаш сум го сакал овој модел на Пежо, иако веќе спаѓа во стар модел сеуште имам желба да си имам едно вакво. Одличен роденденски подарок од татко ти си добил
Иначе делува во супер состојба каросеријава, па ако не ти биде тешко да пишеш колку ја земал и колку km има поминато, можеш и по пп.
Ај честито!Татко ми ја купи вчера, сега уште да научам да возам. Денеска ја препиша на мое име, демек да била за мене. А најмногу мерак ми прај то шо има системче каде ќе пуштам некои убави песничиња. Отсекогаш ми се правело мерак да пробам со Флојд или Редиохед какво ќе ми биди возењето.
Нели купи едно за жената?Прегледај го приврзокот 65507
Ајде и ние да се пофалиме дека сме купиле кола на децата.За помалиот син негов избор личен,а и онака не може да вози со поголема кубикажа.Ново од салон со се таблици 6950евра.Опрема...
1.Клима
2.Централна брава со далечинско
3.8воздушни перничиња(и јас це чудев)
4.АБС кочници
5.Електрика на прозори
6.Електрични ретровизори
7.Радио со МП3
8.1.0 16в мотор со подвозје од Опел Корса 1.0
Па нека ја сефтоса со невеста.....
Прегледај го приврзокот 65507
Ајде и ние да се пофалиме дека сме купиле кола на децата.За помалиот син негов избор личен,а и онака не може да вози со поголема кубикажа.Ново од салон со се таблици 6950евра.Опрема...
1.Клима
4.АБС кочници
5.Електрика на прозори
6.Електрични ретровизори
7.Радио со МП3
Татко ми ја купи вчера, сега уште да научам да возам. Денеска ја препиша на мое име, демек да била за мене. А најмногу мерак ми прај то шо има системче каде ќе пуштам некои убави песничиња. Отсекогаш ми се правело мерак да пробам со Флојд или Редиохед какво ќе ми биди возењето.
Нели купи едно за жената?
ова второ е за малиот?
како и да е со здравје нека ја вози
Голема грешка си пријателите наши имат Порше чип и незнам шо модел 2010 годRealno,u Makedonija prosecen covek moze da kupi kola ne poskapa od 13-14.000 EUR
Кире ти ја продаде? Кире е единствената причина зашо земав од Олимпија кола. Човекот е многу услужлив.Прегледај го приврзокот 65507
1.Клима
4.АБС кочници
5.Електрика на прозори
6.Електрични ретровизори
7.Радио со МП3
Ако ти тоа го сметаш за просек - браво!Голема грешка си пријателите наши имат Порше чип и незнам шо модел 2010 год