Black Night
Galvanize
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 327
- Поени од реакции
- 20
Creative X-FI Extreme Music golden
Одамна ги нема на ново. Ако начекаш некоја на оглас само.SoundBlaster Live 5.1 Digital, сакав да земам Audigy 2 ама никаде не можев да најдам. Може некој да ми каже колку пари се движи и каде има?
Ништо ко така.. ќе најдеме некоја друга =) фала.Одамна ги нема на ново. Ако начекаш некоја на оглас само.
Кратко кажано - онборд.Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller
Интегрирана значи да се наоѓа на самата матична плоча како додаток. Тие звучни се само колку звук да ти дадат, не се многу квалитетни. Инаку Realtek е најголемиот произведувач на интегрирани звучни така да...А како можам да видам дали е интегрирана...мислам незнам ни шо значи тоа....а доле во ќошот ја имам Realtek Audio....како така по да се запознаам со звучни оти свирам гитара па незнам дали звучната ќе го компресира звукот добро ако ја ставам без предпојачало...така директно у Mic in ili Line in????
Интегрирана значи да се наоѓа на самата матична плоча како додаток. Тие звучни се само колку звук да ти дадат, не се многу квалитетни. Инаку Realtek е најголемиот произведувач на интегрирани звучни така да...
Можеш да ја исклучиш скроз, и да си ставиш нова на PCI или PCI-Express слот.А може ли да ја сменам.....