ооооооооооо басиста...Rootc напиша:Ja bi sakal edna ovakva
ili
vo kraen slucaj i ovaa ne e losa
ZICI???kiro hametovski напиша:како ја одржувате вашата гитара? колку често мењате жици, ја полирате, ја бришете, штелкате потенциометри, грепкате прљафштини меѓу прагови....А?
dosta be pa i ti!! ti mi znaes za gitari) ali da za stipenje nema vise zaso vidov so ti napraiv(leleeeeeeeeeee...) i toa...aaa btw ides na Cataclyzmatica?Lucifer напиша:Ke ti kazam u skolo zoso se podmocav od smeenje(ako ne me stipes cela sum so modrici ebate)
Мене прва секој ден ми се кине ебате....kiro hametovski напиша:ја до сеа на мојата само 3 пати и иам мењано жица, два пати 1-ва коа се скина и еднуш 2-ра.
Peder taka ne se prai crvena reka taka se prai MODRA EBATE!!!Doma pak me prasuvaa dali me tepale profesorite(nikoj nekel grobari)!A za gitari->pa naucime EBATE!Ne idam,ustvari mozda still don't know nema veze.Matej the Malicious напиша:dosta be pa i ti!! ti mi znaes za gitari) ali da za stipenje nema vise zaso vidov so ti napraiv(leleeeeeeeeeee...) i toa...aaa btw ides na Cataclyzmatica?
P.S.: Gipson X-Plorer....c c c c c...
Da i mene(i na drugi) mn. cesto im se kine 1-va... osobeno ako e 0.10!! koga ja stavas( koga ja stimam) sekad mi se kine...zatoa imam edno 10, para 1 zici....Mesaja напиша:Еееее....штимај ниско, штимај високо и тап.....се кине...