- Член од
- 28 мај 2005
- Мислења
- 6.373
- Поени од реакции
- 177
ama ne e samo srv......gi ima kolku sakas..da kazam ovaka...ima dobri strat..i ima i mnogu skartkiro hametovski напиша:ако збориме за SRV, ТОА Е ДРУГА РАБОТА
ama ne e samo srv......gi ima kolku sakas..da kazam ovaka...ima dobri strat..i ima i mnogu skartkiro hametovski напиша:ако збориме за SRV, ТОА Е ДРУГА РАБОТА
ај не заебаај...а го знаеш црвениот mockingbird на Слеш?Slash_sk напиша:E ovaa ubavica ja sakam iako imam druga. PS ova e gitarata na SLASH
ja znam ama ovaa epten mi pravi kefkiro hametovski напиша:ај не заебаај...а го знаеш црвениот mockingbird на Слеш?
togas ja bi rekol,ne bese dobra start......za prvotokiro hametovski напиша:шо уопште не ми е згодно да свирам на неа....го трзам пикапот
bc rich...custom made.....kiro hametovski напиша:ај не заебаај...а го знаеш црвениот mockingbird на Слеш?
Iskreno ova bi mi bilo zal da go dopram kamo li da go sviram premnogu glamurozno ova ako go imam samo nmazid kako umetnicko delo a ako resam da ja sviram ke ja siluvamSteve Vai напиша:Абе, ви кажав дек имам нова гитара? А гитарџии? :je: :je: :je:
Лук ет х`р, вот а бјутифул тинг, из ит?
Немате појма колку сум среќен! :je: :je: :je: :wub: :wub: :wub:
:kez:
:kez: