"Кад би био Бијело Дугме" повторно во Скопје!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Штотуку добив информација од интервју од Жељко Бебек дека на крајот од септември бендот БАТ (Бебек, Ален, Тифа) ќе направи уште концерт во Скопје. За тие што не знаеле, утре имаат концерт во Марибор, а после концертот во Скопје, на 6ти октомври заминуваат на турнеја низ Америка, која ќе содржи 10 концерти.
Дај боже да е точна информацијава!!!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.153
Поени од реакции
52.184
па кај ќе идат на мајка им, на сите други им докурчи од нив, а ние сме познати по рециклирање на пропаднати изведувачи.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
па кај ќе идат на мајка им, на сите други им докурчи од нив, а ние сме познати по рециклирање на пропаднати изведувачи.
Значит ако повторно доаѓаат, тоа значи дека сеуште има заинтересирани што сакаат повторно да ги слушнат нивните песни. Напишав и колку концерти ќе одржат за краток период, така да не доаѓаат само во Скопје, што значи дека не сме единствени за рециклирање на пропаднати изведувачи. Пред 3 години имаа исто турнеја во Америка, а сега пак. Што значи тоа?? Никој не те тера да одиш на концертот (доколку се одржи). Поздрав:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Добро, фала на известување.

Ама овде има и големи фанови на Бијело Дугме и кои не би пропуштиле концерт во Македонија.

Само ова ако е вистина... :vozbud: :vozbud: :vozbud:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Добро, фала на известување.

Ама овде има и големи фанови на Бијело Дугме и кои не би пропуштиле концерт во Македонија.

Само ова ако е вистина... :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Отприлика ова сакав да го кажам!!! :helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.520
Поени од реакции
8.187
Дај боже да е точна информацијава!!!
Аррр... ме нервираат правилата на форумот во кои пишува дека модераторите не смеат да бришат теми само затоа што така им е ќеф.

Миљон добри бендови од Србија, Босна... а тука уште ми ги носат копчињата :violent1::classic::zid:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Околу темата, ако не ти одговарат темава, не ни мораш да ја читаш. И мене не ми се допаѓет многу теми на форумов, па немам ништо против. Ако се дискутира на неа, значи дека некој ја сака темата, така??
Околу бендовите, па сега беа и Рибља Чорба и Прљаво Казалиште, а како поединец и Дино Мерлин. Голем дел од групите се веќе распаднати. И Чорба во последно време е нон-стоп во Македонија (порано ако не се лажам и почесто одеше во Прилеп), па не видов никој да се пожали.
И уште еднаш ќе речам: ако повторно прават концерт, значи дека има заинтересираност и дека народот ги сака, освен некој како тебе или тој погоре (секој си има свое право).

S

StormRage

Гостин
Аррр... ме нервираат правилата на форумот во кои пишува дека модераторите не смеат да бришат теми само затоа што така им е ќеф.

Миљон добри бендови од Србија, Босна... а тука уште ми ги носат копчињата :violent1::classic::zid:
Support

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
ми иди куро да си го изедам шо не сум во Марибор сеа :zid:, како можеше бе 2 месеци во годината ме нема и тогаш концерт прат :zid: ... иначе за некој ако е случајно таму утре е концертот.

а ова за скопје ако биди ептен на крајо на септември и него ќе го пропуштам ... пичку матер

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.004
Поени од реакции
11.937
Не збори така, па нели гледаш има верни фанови :icon_lol: ебате тоа...концертот!

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Море за пари и уште 10 пати ќе дојдат, шо се секирате ви да го е

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Е ако утнат уште еднаш ке им е*ам мамата.
Ајде да се надеваме дека е точно!!!

ААААА :vozbud:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Преходниот концерт во Скопје го пропуштив :(, па ако ова не е како лагата за во Охрид што беше тогаш обавезно одам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom