Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Здраво, абе да прашам нешто.
Дали е бил некој на островот Закитос во Грција, некој да појасни како е таму вода и останато, и важно во водата има ли ежови како што се познати ??
Повеќе инфо ако е бил некој да дадете :) Фала однапред
Не сум бил но ако можеш да одиш....ич не му ја мисли. За забава Но. 1 било. Секој што сум прашал за Закинтос ми вика топ било. Јас следна година може да одам здравје боже.
--- надополнето: Aug 2, 2011 6:32 PM ---
сончев брег бил некој да каже се наоѓа приватен смештај на лице место и колку евра ?
Другар, ако сакаш можам да ти најдам смештај во Равда. Тоа ти е блиску до Сончев Брег, со автобус до Сончев брег си за 20 минути за 30 денари карта автобуска. Ако те интересира пиши..јас тргам на 5ти август и си најдов смештај за 6 евра...

Член од
18 август 2009
Мислења
23
Поени од реакции
2
здраво сакам да прашам дали некој бил на Крф Кавос одам на 20 август. Е сега знам дека за забава е супер али незнам плажата каква му е сепак одиме на море и сакаме и плажа ;) Дали плажата во кавос е добра или мора да се изнајме кола за да се разгледа островот и да се оде на плажа и а ако знае некој цени ке ми биде од корист многу фала однапред

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
здраво сакам да прашам дали некој бил на Крф Кавос одам на 20 август. Е сега знам дека за забава е супер али незнам плажата каква му е сепак одиме на море и сакаме и плажа ;) Дали плажата во кавос е добра или мора да се изнајме кола за да се разгледа островот и да се оде на плажа и а ако знае некој цени ке ми биде од корист многу фала однапред
Иди на booking.com и види како е еве ти нешто информации од еден сајт

http://www.greeka.com/ionian/corfu/
http://www.holidaycorfu.org/forums/viewtopic.php?f=39&t=925
http://www.holidaycorfu.org/forums/viewtopic.php?f=39&t=1920 енглези како платиле 7 евра на ѓупците за вода а кафе им дошло како кај нас да ручаш во ресторан.

читај малце странски форуми ,знаењето е моч знаењето е силхааа гррррррррррррр

Ал скапо е брат на Острови реков во претходниот пост.

Член од
3 август 2011
Мислења
5
Поени од реакции
1
Дај кажете нешто за неи пори, дали има нешто да се посети да се види, кафичи и дискотеки, места за пазарење и сл?[/quS

Sum bila samo ednas i e super za familii i za parovi...ama toa bese pred okolu 9 godini :S za sega ne znam bas bas...ti so si slusnal za tamu?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Не сум бил но ако можеш да одиш....ич не му ја мисли. За забава Но. 1 било. Секој што сум прашал за Закинтос ми вика топ било. Јас следна година може да одам здравје боже.
--- надополнето: Aug 2, 2011 6:32 PM ---

Другар, ако сакаш можам да ти најдам смештај во Равда. Тоа ти е блиску до Сончев Брег, со автобус до Сончев брег си за 20 минути за 30 денари карта автобуска. Ако те интересира пиши..јас тргам на 5ти август и си најдов смештај за 6 евра...
Не ми е многу за забава, онака сакам да одам да се избањам таму и да го разгледам Закитос, бидејки со девојка ке одам. =)

Успат, некој предлог за на одмор да одам, јас лагам во Септември, сакаме на некое море, ама Грција одбравме е сега дека точно, некој предлог, кога ке предложите колку чини отприлика ова ако може да се каже некој што бил или нешто слично. =)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Дај кажете нешто за неи пори, дали има нешто да се посети да се види, кафичи и дискотеки, места за пазарење и сл?
Мене лично не ми се допаѓа многу. Повеќе ми делува како место за помирен одмор. Што знам за тие неколку дена таков впечаток ми остави.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Па ти оди каде сакаш на одмор, на враќање помини од Mediterranean Cosmos и тоа е тоа :P
Пред една година бев во Солун и Mediterranean Cosmos... добро беше :) Сепак одлучив за Турција да поминам 10 дена ;)

B

Blacks

Гостин
Знае некој колку пари чини патот до Крф? Значи само патот, без престој.

Фала однапред

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Знае некој колку пари чини патот до Крф? Значи само патот, без престој.

Фала однапред
Само превоз (автобус+брод, поаѓање претходниот ден) 70 € (за деца 2-12год, 50 €)

Savana.com.mk

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Знае ли некој дали има директен лет Скопје - Гетеборг(Шведска). Ако има, колку е цената и кога има полетување?

С

Спенсер

Гостин
Лани бев таму, местото е убаво, плажите навистина добри. Не знам колкав си, ама Фурка дефинитивно не е место за млади, ако си со фамилија е веќе друга работа.
Друже,таму у Фурка има ли нет? вајрлес??? Не одам ја,моите ќе одат па прашуваат... убаво сум размислил,шом не е за млади :)

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Dali nekoj znae koj pat e podobar za Skopje-Budva, dali preku Kosovo, Pec pa Crna gora, ili Kosovo, Prizen, pa Albanija? Kaj e toj noviot avtopat sto go zborat, preku Albanija ili Kosovo? Thanks :)

Kajgana Shop

На врв Bottom