...и народов после кука НЕМАМЕ ПАРИ,сиромаштија голема,НЕВРАБОТЕНОСТА е 30%,кризата маме ни е...а...........Грција ваква, таква, онаква ... каде на одмор ? Скоро сите Грција!
На ова мислиш?...и народов после кука НЕМАМЕ ПАРИ,сиромаштија голема,НЕВРАБОТЕНОСТА е 30%,кризата маме ни е...а...........
НЕ СМЕ ЗА ЖАЛЕЊЕ истите што дебатираат за горенаведените состојби ОДАТ НА ОДМОР(и тоа повеќето надвор од МК)...........не ме гледај што правам,слушај што ќе ти кажам:pos2:
што да плукаме кога вие сте исплукани од сопствениот народ,а не па таму кај што ќе идетеГрција најдобар избор ми стои ова лето ем најблиску ни е ем најефтино и најубаво ќе си поминеш има добри аранжмани ако одеш друшто 4-5 души 10 дена за 130-140 евра... или Крф (Кавос) од 160-200 евра
Ај сега плукајте!
3 евра векна леб, 3 евра кафе, 10 евра пиво ... чисто како информација ...Грција најдобар избор ми стои ова лето ем најблиску ни е ем најефтино и најубаво ќе си поминеш има добри аранжмани ако одеш друшто 4-5 души 10 дена за 130-140 евра... или Крф (Кавос) од 160-200 евра
Ај сега плукајте!
Озбилно? Jас па веќе 10 години одам во Грција и не сум приметил види чудна работа изгледа поодбивен си им бил ти па затоа поскапо ти наплаќале3 евра векна леб, 3 евра кафе, 10 евра пиво ... чисто како информација ...
во Турција, ултра алл инклузив. Цените се различни, т.е според стандардите на хотелот, услугата е солидна луѓето кои работат без здив трчаат по тебе да ти остават сокот или јадењето, забава десетка преку ден има разни игри на базен и на плажа, а навечер во амфитеатар има различни шоуа. Ако ти треба повеќе кажиДали има некој одено во хотел во Турција или Бугарија на ултра ал инклузив?Или некој да има некакви информации за цената,услугата и се останато во врска со тоа?
Како да не, моиве беа во Албанија пред некоја недела и баш убаво си поминале. И слики гледав, многу е убаво.10 дена Египет, после можда Грција, па во Струга со друштво. А тие што ке идат во Албанија ги жалам
Каде биле и какви се цените, престојот и плажите?Како да не, моиве беа во Албанија пред некоја недела и баш убаво си поминале. И слики гледав, многу е убаво.
јас бев минатото лето и никад повеќе. Јас бев во Саранда или како се вика. Плажата никаква, водата никаква, а патот па... А и ние патувавме околу 10 часа. Подобро во Грција ке идам него пак таму. Ама ете тоа е мое доживување, незнам за тебеКако да не, моиве беа во Албанија пред некоја недела и баш убаво си поминале. И слики гледав, многу е убаво.
Pilion e nekoj grad(selo)?Mirno so divi plazi,da ne e ostrov(radi extra trosoci za ferry)-Pilion,kaj Volos...http://members.virtualtourist.com/vt/gm/418945
Они биле у Саранда, лани у Валона и од двете места се супер задоволни. За тинејџери не било интересно, нема некој ноќен живот. За Саранда ми рекоа апартман со две јадења бил 30-40 евра од вечер. Значи апартман, не соба. По продавниците не било скапо, ко овде ми се чини. Во Драч и поевтино еКаде биле и какви се цените, престојот и плажите?