Па за 3 саати ми трга авионот за Виена
После тоа може да се отиде на неколку дена до Србија и до Бугарија па и на викенд некој до Охрид.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...и народов после кука НЕМАМЕ ПАРИ,сиромаштија голема,НЕВРАБОТЕНОСТА е 30%,кризата маме ни е...а...........Грција ваква, таква, онаква ... каде на одмор ? Скоро сите Грција!![]()
На ова мислиш?...и народов после кука НЕМАМЕ ПАРИ,сиромаштија голема,НЕВРАБОТЕНОСТА е 30%,кризата маме ни е...а...........
НЕ СМЕ ЗА ЖАЛЕЊЕ истите што дебатираат за горенаведените состојби ОДАТ НА ОДМОР(и тоа повеќето надвор од МК)...........не ме гледај што правам,слушај што ќе ти кажам:pos2:
што да плукаме кога вие сте исплукани од сопствениот народ,а не па таму кај што ќе идетеГрција најдобар избор ми стои ова лето ем најблиску ни е ем најефтино и најубаво ќе си поминеш има добри аранжмани ако одеш друшто 4-5 души 10 дена за 130-140 евра... или Крф (Кавос) од 160-200 евра
Ај сега плукајте!![]()
Грција најдобар избор ми стои ова лето ем најблиску ни е ем најефтино и најубаво ќе си поминеш има добри аранжмани ако одеш друшто 4-5 души 10 дена за 130-140 евра... или Крф (Кавос) од 160-200 евра
Ај сега плукајте!![]()
Озбилно? Jас па веќе 10 години одам во Грција и не сум приметил види чудна работа изгледа поодбивен си им бил ти па затоа поскапо ти наплаќале3 евра векна леб, 3 евра кафе, 10 евра пиво ... чисто како информација ...
Дали има некој одено во хотел во Турција или Бугарија на ултра ал инклузив?Или некој да има некакви информации за цената,услугата и се останато во врска со тоа?
10 дена Египет, после можда Грција, па во Струга со друштво. А тие што ке идат во Албанија ги жалам![]()
Каде биле и какви се цените, престојот и плажите?Како да не, моиве беа во Албанија пред некоја недела и баш убаво си поминале. И слики гледав, многу е убаво.
Како да не, моиве беа во Албанија пред некоја недела и баш убаво си поминале. И слики гледав, многу е убаво.
Mirno so divi plazi,da ne e ostrov(radi extra trosoci za ferry)-Pilion,kaj Volos...http://members.virtualtourist.com/vt/gm/418945
![]()
Каде биле и какви се цените, престојот и плажите?