Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ај ве молам за брз одговор...колку пари чини овој парфем?
Фала однапред и ве молам за одговор што е можно побрзо. :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Кај може да преснимуваат од VHS во DVD има ли некој идеја? Да однесеш касети да ти ги префрлат на дискови?
Отиди во било кое фото студио и таму за цена околу 100 ден/час ќе ти биде пресниман видео материјалот на DVD...

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Мавровка некаде гледав а и во ГТЦ Евроазија , Бершка мислам дека има :) Него мене ме заинтересираа патикиве немора да се некоја бог знае каква марка во овој фазон сакам :)
За вакви патики ќе да треба да прошеташ низ град. Имаш од Drop In нешо налик ова, едноставни црни со бел ѓон, ама незнам колку сакаш такви, покрај тоа види у New Yorker горе (макар да за квалитетот неможам да дискутирам) имаше вакви едноставни.

Член од
3 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
3
КАДЕ МОЖЕ ДА КУПАМ УЧИЛИШЕН ДНЕВНИК???????

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
vidi tobaco ,,,,
Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
таква услуга барај во Пошта, имаат тие телефони..
ПС. ако живееш во близина на раскрсницата меѓу Рузвелтова и Орце Николов има една трафика тука можеш да обавиш телефонски повик
ППС абе види прашај низ трафики..... имаат тие обично такви телефони

П

Пепси_

Гостин

вакви шорцеви каде може да се најдат (да не се изгор скапи) :D п.с. не мора точно ваква боја моделот е битен

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Некоја фирма да продава општински карти освен Тримакс Картографија? Поточно, ми треба детална мапа за оштина Аеродром, овие во Тримакс бараат ненормална сума а за 2-3 пати употреба ми е што се вика, или пак некаде низ нетов да ги има тие на Тримакс пошто најдобри ми изгледаат некако... Барав низ нетов никој нема оставено такво нешто изгледа. Частам пиво! (y)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.057
Поени од реакции
1.600

Каде можам да најдам вакви бакљи/прскалки кај нас?Итно е.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?

Shineboy

(Лепотан)
Член од
21 мај 2012
Мислења
90
Поени од реакции
13
Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?
Mislam deka ,,Konami'' se vika firmata i Karito e vo staklen solarnik i ima zeleno plasticno kapace.....taa e najstabilna firma i gi ima vo Vero!

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Јас имам земено од Maestro фирмата и добар е. Инаку го имаш по маркетиве сигурно

Kajgana Shop

На врв Bottom