- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
Отиди во било кое фото студио и таму за цена околу 100 ден/час ќе ти биде пресниман видео материјалот на DVD...Кај може да преснимуваат од VHS во DVD има ли некој идеја? Да однесеш касети да ти ги префрлат на дискови?
За вакви патики ќе да треба да прошеташ низ град. Имаш од Drop In нешо налик ова, едноставни црни со бел ѓон, ама незнам колку сакаш такви, покрај тоа види у New Yorker горе (макар да за квалитетот неможам да дискутирам) имаше вакви едноставни.Мавровка некаде гледав а и во ГТЦ Евроазија , Бершка мислам дека има Него мене ме заинтересираа патикиве немора да се некоја бог знае каква марка во овој фазон сакам
Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....
таква услуга барај во Пошта, имаат тие телефони..Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....
На ново еве ти ги цените.Колку се движи цената на Ајпод овде кај нас да се купи?
Mislam deka ,,Konami'' se vika firmata i Karito e vo staklen solarnik i ima zeleno plasticno kapace.....taa e najstabilna firma i gi ima vo Vero!Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?
Јас имам земено од Maestro фирмата и добар е. Инаку го имаш по маркетиве сигурноНе дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?