Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
profesorot ima veke godinaipol kako ne raboti,,,,,,,,nitu privatno ,,,,ja zatvori ordinacijata,,,,,pozdrav
Пошто има забрана за обавување дејност и го искинаа од тужби откако почна да си игра со силикони,а и нема више кој да му го пере гзот кога ке усере никогаш не бил добар лекар и спецјалиста вештачки надувано реноме

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Дали некој знае каде можам да пријавам непрофесионално, дрско и безобразно однесување на шалтерска работничка во банка...? На сајтот на банката(Комерцијална) немаше оставено контакт од нивни претпоставен и сл...Или да одам таму лично да го побарам...
3107107 ке кажеш да те поврзат со внатрешна контрола и човечки ресурси или ке ја прашаш госпожата каде да напишеш жалбa.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.606
Поени од реакции
31.385
Пошто има забрана за обавување дејност и го искинаа од тужби откако почна да си игра со силикони,а и нема више кој да му го пере гзот кога ке усере никогаш не бил добар лекар и спецјалиста вештачки надувано реноме
prazhanjeto beshe za stariot profesor po kozhnovenerichni bolesti,,,,,,shto imashe ordinacija pozadi soborna ,,,a sproti makpetrol,,,,,,i nema vrska so silikonecot,,,,,,,,ochigledno si utnal neshto,,,,

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Спреј за готвење - замена за масло, anyone? :)

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
спреј за готвење видов на пластична улица во една продавница на средина би му дошло каде што се продаваат тенџериња и ствари за у кујна го даваа со тенџериња гратис а инаку беше окулу 80 ден пластично шише (како средство за стакло обликот) со распрскувач и 130 ден лимена боца (како лак за коса под притисок).
--- надополнето: 24 април 2012 во 17:30 ---
спреј за готвење видов на пластична улица во една продавница на средина би му дошло каде што се продаваат тенџериња и ствари за у кујна го даваа со тенџериња гратис а инаку беше окулу 80 ден пластично шише (како средство за чистење стакло обликот) со распрскувач и 130 ден лимена боца (како лак за коса под притисок) и 150 ден. стаклено (као парфем со пумпа).

Член од
20 февруари 2010
Мислења
21
Поени од реакции
3
здраво луге сакам да ве прасам дали некој знае каде мозам да купам во македонија мрикроскоп зосто гледав ама ептен се скапи во америка на е баѕ или на амамзон има на пример попусти и мозес да најдес микроскоп што зголемува 2000Х и е 250$ а кај нас наводо нај јак бил 1000 преку сила до 1400Х и е минимум 40000 денари, видов еден микроскоп до 1200Х http://www.megastore.com.mk/Default.aspx?Group=Comment&aID=1894&pID=90 iako ovoj od linkov cisto se somnevam deka e dobar spored izgledot mi e kako onie naj slabite на мега стор и барам мислење кој сака нека пише безразлика дали има искуство со тоа или не, ама знаете сто усте подобро ако некој ми го објасни процесот за купување на е баи или амазон, зосто ние немаме пеи пел а и слуснав несто било забрането и бас ме интересира колку би бил шипингот.
a eve tipicen primer na sto mislev pogore http://www.amazon.com/AmScope-40X-2000X-Biological-Microscope-Mechanical/dp/B004UMDLAA/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1335298310&sr=8-7

К

Кнез Мишкин

Гостин
Не би ти препорачал преку интернет, кога се купува микроскоп треба убаво да се провери дали се е во ред со оптиката. Во Македонија мислам дека можеш да најдеш во Конрад, побарај имаат веб страница. Едно време имаше една фирма знам дека продаваа мислам се викаше Делта.доо. Цената зависи од тоа што сакаш да работиш и до кое зголемување, мада мислам дека солиден можеш да најдеш за до 500 евра.
Првиот линк што го имаш ставено, тоа е играчка го има и по книжари. Вториот линк, микроскопот е солиден, некако цената ми е нереална.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Каде може да најдам јаже за скокање? Да биде тенко и од силикон по можност.

Член од
23 април 2012
Мислења
13
Поени од реакции
4
Kaде можам да најдам бејзбол капчиња, или snapbacks? Немора да се оригинал, еве како изгледаат:

Baseball hat

Snapback hat

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
.каде можи да најдам кој се тие 15 прашања од полагањето на прва помош, ги има некој случај или ги барал по нет?? :)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
2.223
Kade mozam da najdam kvalitetno belenje na zabi? Neka preporaca nekoj nekoja ordinacija. Drzavno prasav - ne belele zabi. Fala odnapred.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Ммм боја за текстил? :)
На Битпазар во стара чаршија до Киното има една бојаџилница за текстил, а продаваат и боја
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:40 ---
здраво луге сакам да ве прасам дали некој знае каде мозам да купам во македонија мрикроскоп зосто гледав ама ептен се скапи во америка на е баѕ или на амамзон има на пример попусти и мозес да најдес микроскоп што зголемува 2000Х и е 250$ а кај нас наводо нај јак бил 1000 преку сила до 1400Х и е минимум 40000 денари, видов еден микроскоп до 1200Х http://www.megastore.com.mk/Default.aspx?Group=Comment&aID=1894&pID=90 iako ovoj od linkov cisto se somnevam deka e dobar spored izgledot mi e kako onie naj slabite на мега стор и барам мислење кој сака нека пише безразлика дали има искуство со тоа или не, ама знаете сто усте подобро ако некој ми го објасни процесот за купување на е баи или амазон, зосто ние немаме пеи пел а и слуснав несто било забрането и бас ме интересира колку би бил шипингот.
a eve tipicen primer na sto mislev pogore http://www.amazon.com/AmScope-40X-2000X-Biological-Microscope-Mechanical/dp/B004UMDLAA/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1335298310&sr=8-7
зависи за што ти треба микроскоп....ако ти треба професионално тогаш не би ти препорачал да штедиш на пари и да купуваш кинески играчки....но ако ти треба за хоби или производство на мицелиум тогаш можеш да нарачаш

http://www.delta.com.mk/delta/index.php?option=com_content&view=article&id=83:2009-12-09-10-58-28&catid=46:2008-11-22-14-02-54&Itemid=86
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:43 ---
Дали некој во македонија одгледува Стевиа или знае каде може да се најде во МК растението (не ми требаат препарати и екстракти).

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Гранита или поточно нешто вакво кај се прави по кафичиве?

Kajgana Shop

На врв Bottom