Rabrobil
Seduce and Destroy
- Член од
- 1 јули 2010
- Мислења
- 886
- Поени од реакции
- 294
Имаш во Џамбо, и во Орка (лининг) со бројачКаде може да најдам јаже за скокање? Да биде тенко и од силикон по можност.
Имаш во Џамбо, и во Орка (лининг) со бројачКаде може да најдам јаже за скокање? Да биде тенко и од силикон по можност.
cena da ne znaes na toa so brojacot, barem otprilikaИмаш во Џамбо, и во Орка (лининг) со бројач
Во џамбо имаш... Баш денес си купив... беа 179 денариМмм боја за текстил?
Раперски капчиња NEW YORK имам гледано во ГТЦ мислам дека втори или трети спрат имаше продавница, ама не беа баш евтини.Kaде можам да најдам бејзбол капчиња, или snapbacks? Немора да се оригинал, еве како изгледаат:
Baseball hat
Snapback hat
www.officeplus.com.mkПродавница за бироа? Компјутерски и се поврзано со бироа...
линкови би завршиле работа.
a da ne znaes slucajno cenaНа Битпазар во стара чаршија до Киното има една бојаџилница за текстил, а продаваат и боја
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:40 ---
зависи за што ти треба микроскоп....ако ти треба професионално тогаш не би ти препорачал да штедиш на пари и да купуваш кинески играчки....но ако ти треба за хоби или производство на мицелиум тогаш можеш да нарачаш
http://www.delta.com.mk/delta/index.php?option=com_content&view=article&id=83:2009-12-09-10-58-28&catid=46:2008-11-22-14-02-54&Itemid=86
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:43 ---
Дали некој во македонија одгледува Стевиа или знае каде може да се најде во МК растението (не ми требаат препарати и екстракти).
Anyone ?Kade mozam da najdam kvalitetno belenje na zabi? Neka preporaca nekoj nekoja ordinacija. Drzavno prasav - ne belele zabi. Fala odnapred.
Ќе си ставиш корниз на плафон на тераса и ќе си закачиш завеса/драпер од непроѕирно платно или ќе си ставиш тенда (можеш да разгледаш на reklama5.mk или pazar3.mk)Ајде и јас да си ја кажам маката.
Значи потребно ми е платно/завеса/тенда/ за на тераса за комшиите да не можат да ме гледаат.
Се работи за простор од околу 8 м2, и си барам најприступачна опција за истото. Не е директно изложена на дожд, но ако врне со ветер може да го фати малце вода.
Се јавив кај монтери за платна/тенди, да се стави вертикално платно со механизам, ми кажаа цена од 170 еу, со монтажа и механизам (за дигање/спуштање)
Доколку некој има идеја/понуда што би можело да се направи, би му бил благодарен
Фала на одговорот,Ќе си ставиш корниз на плафон на тераса и ќе си закачиш завеса/драпер од непроѕирно платно или ќе си ставиш тенда (можеш да разгледаш на reklama5.mk или pazar3.mk)
Зошто да не трае ако е покруто платното? Не знам ни јас како се вика тоа платно, ама какво и да е, ко ќе заврне ќе си го собереш на една страна. Башка шо моеш и да го испереш ко ќе заврши летна сезона. А за тендите мислам дека има и поевтина варијанта, затоа ти ги посочив веб страните. Разликата во цена може да ти биде многу голема.Фала на одговорот,
Е сеа, околу тенда, гледав на онлајн огласнициве, пишав и погоре 170 евра излегува. Нешто поприступачно барам...
А оваа варијантава за завеса/драпер, делумно ќе биде изложено на дожд, па колку би траело се мислам... Завеса драпер за надвор уствари ми треба : ))) Постои нешто такво?
Не знам дали на некој му текнува на оние платнана (или како и да се викаат) што се спуштаат надоле, а за подигање се умотуваат у ролна нагоре... Ко на цес се подига и тера нагоре
Ваљда ќе сфати некој на што мислам, не знам како да го опишам подобро.