Каде може да најдам? (Општи прашања)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Од каде може да се купи тврда хартија во А4 формат? Нешто како онаа хартија со нерамна површина, пример за диплома. Ми треба за изработка на визит карти...едно 20-тина. Веројатно ќе можам да ја ставам тврдата хартија во принтер и да направам 20 визит карти.
Офис плус, у гтц карши спортлајф, и до сет компјутери знам дека имаат продавница

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Каде во Скопјево можам да најдам човек кој што ќе ми направи вратило(од зид до зид) ?

(тие од топ шоп и чамбо не ми вршат работа...)

Член од
5 февруари 2012
Мислења
43
Поени од реакции
9
Каде во Скопјево можам да најдам човек кој што ќе ми направи вратило(од зид до зид) ?

(тие од топ шоп и чамбо не ми вршат работа...)
И јас ставив вратило пред 3 години ми го правше еден постар мајстор и ден денес го користам...ама незнам дали уште го чувам бројот ке побарам,ако го најдам ке ти пс во пп.поздрав

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Coca-Cola Light лименки, има некаде кај нас да се продаваат?

Член од
3 јуни 2009
Мислења
378
Поени од реакции
398
Од каде може да се купи тврда хартија во А4 формат? Нешто како онаа хартија со нерамна површина, пример за диплома. Ми треба за изработка на визит карти...едно 20-тина. Веројатно ќе можам да ја ставам тврдата хартија во принтер и да направам 20 визит карти.
Било која книжара/биро материјал продавница.
Само речи "картон за печатење А4", има и мазни и рапави, и во боја.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Во кои слаткарници во Скопје може да се најде сладолед од тирамису???

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Каде може да најдам некои слики/платна интересни за во детска соба ?!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
У секоја продавница/трафика:facepalm:
Знаев оти ќе се јави некој ко тебе, ама и без такви не е интересно. Немаше да прашам ако не разгледав низ трафики, продавници и маркети. Проверив скоро секаде, барем во Струмица.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Знаев оти ќе се јави некој ко тебе, ама и без такви не е интересно. Немаше да прашам ако не разгледав низ трафики, продавници и маркети. Проверив скоро секаде, барем во Струмица.
Moжеше да наведеш дека живееш у струмица, некој струмичанец нека ти помогне :cool:

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
ај некој да ми каже дали може да се поднесе тужба против професор за навреда или нешто слично или ке морам да го решам ова на мој начин

Kajgana Shop

На врв Bottom