Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
5 февруари 2013
Мислења
443
Поени од реакции
96
Има вакви и тука гледам по огласиве ,но еко кожа се,не се чиста. Инаку интересни се нема збор.
Провери во Дуки и дасо... таму има добар избор... имам таква ташна 3 години нема гребнатинка..

Sent from my iPhone using Tapatalk

KajzerS

Учителот од Кукуш
Член од
18 февруари 2015
Мислења
91
Поени од реакции
129
Каде се наоѓа некој свадбен ресторан у Белимбегово(Илинден) кај My Market изгледа се вика Македонска куќа,така нешто?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Каде можам да најдам низ градов убави мали кожни торбички за на рамо. Да собира мобилен и паричник,можеби плус некоја ситница :)
Види и во Мона во ГТЦ, имаат убави и квалитетни кожни торбички таму (и машки и женски).

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Отворив тема али никој не ми пиша така да морам тука :D Дали некој знае каде можам да најдам цигарилоси со арома (ванила чоколадо...) видов на бенизнска али продаваат на парче и тоа 55 денари а цело кутивче од Грчка за 100 денари со 5 комада!

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Mislam deka me slikaa na pivolend ali neznam od kade bea :D proveriv na kadevecer i na stranata na pivolend na fb, nema.
Koj drug slikase, znae nekoj?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Барам девојка со трактор,заинтерисираните девојки нека ми пратат слика од тракторот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
5 февруари 2013
Мислења
443
Поени од реакции
96
Барам девојка со трактор,заинтерисираните девојки нека ми пратат слика од тракторот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ногу си евтин, тражи со BMW

мала шала

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.792
Поени од реакции
2.350
овој пијалок.. Никаде го нема, ендемски вид стана... По бензински го имаше порано и у веро, сеа никаде го немам видено..

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Каде можам да испечатам А3 формар во боја (Скопје)

Член од
22 јули 2015
Мислења
607
Поени од реакции
493
овој пијалок.. Никаде го нема, ендемски вид стана... По бензински го имаше порано и у веро, сеа никаде го немам видено..
Ако си случајно од Битола во Св.Тома маркетот го има.

P

Patience

Гостин
Каде можам да испечатам А3 формар во боја (Скопје)
Кај универзална сала одма до поштата има фотокопир и 99% сум сигурна дека печатат и А3 во боја. Ако не ти е ептеен итно утре поминувам од таму, можам да видам, па да ти пишам.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кај универзална сала одма до поштата има фотокопир и 99% сум сигурна дека печатат и А3 во боја. Ако не ти е ептеен итно утре поминувам од таму, можам да видам, па да ти пишам.
Ај ако ти е успат прашај зошто ми треба стрикно во боја а3 формат а и види случајно да не пишува фластифицирање...

Инаку фала ти многу :)

Kajgana Shop

На врв Bottom