felixthecat
Boys Don't Cry
- Член од
- 6 јануари 2008
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 3
јас имам маица South Park :baeh: ама ја купив во бугарија , кај нас уште немам видено да продаваат
Може многу лесно да се направи по нарачка има многу фирми кои нудат такви услуги, веќе е постирано на претходната страна :helou:јас имам маица South Park :baeh: ама ја купив во бугарија , кај нас уште немам видено да продаваат
За тој салонот на Gilera знам, бев и прашав ама немаат и не знаат каде би можел да најдам...Незнам дали има ама провери во сервисот на џилера кадешто продаваат резервни делови. Тоа е карши соборна, ама ќе треба да допрашаш некој друг да ти каже точно каде, не ме бива за локации Има таму 300 чуда, ама цена...не прашувај.
Каде можам да најдам Јапонско знаме? Големо, а не некое за на биро...Знам дека има во градска болница ама неможам да им го украдам, има обезбедување. Исто така, каде да најдам Racing Flag/Тркачко знаме (Checkered Flag) такви како што ги закачиле на билбордите со реклама: Вози пребрзо стигни прерано...има таков билборд со знаме во ново лисиче ама билбордот е лоциран до полициската станица, неможам да се качам 5 метри и да крадам знаме...
Ај баш да видам дали ќе знае некој
da znam , ama ne e toa filmot :smir:Може многу лесно да се направи по нарачка има многу фирми кои нудат такви услуги, веќе е постирано на претходната страна :helou:
Ако мислиш фрижидери од тие шо има и по кафичи за сокчиња, имаше баш вчера еден ми кажваше продавал. Мислам дека 3000 ден беше.da ne znae nekoj kako mozam da kupam od onie friziderine mali sto gi ima po prodavnici so stakleni vrati , gledam sega vo sekoja mozna trafika ima edni dobri GORSKA pa ako imate nekoja informacija pisete
ццц никој незнае???маски за хокеј слични на оваа
итно ми треба за на журка(хокеј журка)
Da na takvi mislam , aj pisi mi poraka da mi dedes kontakt od deckoto sto go prodavaАко мислиш фрижидери од тие шо има и по кафичи за сокчиња, имаше баш вчера еден ми кажваше продавал. Мислам дека 3000 ден беше.
Можеш да си испринташ. За да купиш не сум нашол.Каде можам да најдам мајца Македонец до коски??
Гледам многу имат такви и јас сакам
Ти пишав ПП за картите.kade mozam da najdam bicycle karti i chipovi za poker?
Во Скопје има само зелени и портокалови(јас имам вакви), црни немам видено, а сега донесоа од новиот модел ама црвени, во продавниците на најк.Aј баш прашај го од каде ги купил и ако знае дали има црни