Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
3 јуни 2009
Мислења
383
Поени од реакции
407
тоа најубаво со некој кој веќе службено иде до таму па “уз пат“ да ги шверцува. нормално шоферот ќе си биде во ќар ;)
млекари, тинекс, кондиторски производи, мебел, ........ голем е изборот ...........
Знам дека е голем изборот, затоа прашав тука, ако има некој (или познаник) да се најде.

Член од
1 декември 2013
Мислења
58
Поени од реакции
21
од кај можам да купам квалитетна ноктарица за нокти.. како тие постарите шо беа 20 години и па сече, а не вие новите на 1 недела се кршат

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Фирма која што украсува куќи однадвор со светилки за Нова година? :)

Член од
7 август 2012
Мислења
14
Поени од реакции
2
ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ MITSUBISHI LANCER 2008 ГОД КОЛИЧКА . НЕ МИ Е БИТЕН РАЗМЕРОТ
--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:52 ---
ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ MITSUBISHI LANCER 2008 ГОД КОЛИЧКА . НЕ МИ Е БИТЕН РАЗМЕРОТ САМО ДА БИДЕ МЕТАЛНА

N

NikolaMKD91

Гостин
Каде се наоѓаат партиските канцеларија на ДОМ (Лиле Поповска) во Скопје ? :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Каде можам да најдам онаа хартијана што беше принташ на неа и после со пегла на маица може да се пренесе печатеното? И како воопшто се вика?

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Каде можам да најдам нешто овакво и како се вика ја го знам како Straight Razor

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Каде можам да најдам онаа хартијана што беше принташ на неа и после со пегла на маица може да се пренесе печатеното? И како воопшто се вика?

transfer paper
имаш за ласерски и inkjet.....во Прографика и Графикапромет

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Каде се наоѓаат партиските канцеларија на ДОМ (Лиле Поповска) во Скопје ? :)
Овде, одма зад Узунов:

Не можеш да утнеш. Има огромен слоган ИЗБЕРИ ЗЕЛЕНО-ДИШИ СЛОБОДНО, тука имаш влез еден со сива врата, малце тешко се отвара, на првиот кат лево одма. :D

Не знам каде да прашам, ќе прашам овде иако е многу терсено прашањево.. безбедно ли е да се иде до Ченто со 23-ка?

Член од
7 август 2012
Мислења
176
Поени од реакции
11
Каде можам да најдам: Масло од лимун, пченкарен штирак, Масло од рицинус и лимета ?

Kajgana Shop

На врв Bottom