R
Rockstar90
Гостин
Кај можам да најдам нитни? Или такви едни како боцки за на тексас јакна сакам да си ставам?
Базаро, има столни ламби, џиџи миџи, само за мечиња не сум сигурна. Иначе е доста ефтино.Здраво,
каде можам да најдам ефтина продавница за мечиња, и ефтина продавница за столни ламби, во скопје. Каде освен Џамбо и гари кинеските, има големи дуќанчиња за џиџи миџи?
Имаш во секоја цвеќара само цената на метар им е превисокаУкрасна хартија онаква машнички што се праат за поклон за родендени ?
Благодарам на одговоротИмаш во секоја цвеќара само цената на метар им е превисока
Ако знаеш каде е Атлантик Комерц на Бит Пазар има 4-5 продавници во непосредна близина каде што се продаваат машни готови а имаш и ленти за машни и тоа голем избор некад 50 метри лента ти е од 70-100 денари
Во карпош 4, пред порта влае кај трите кули. А знам дека имаше и во ново лисиче порано, ама не сум сигурна дали работи уште.kaj e to?
Тешко. Ако имаш среќа едино во онаа кај Арабеска во дијагоналната што влегува во плоштад.Работат ли менувачниците денес?
Во Рамстор работи.Работат ли менувачниците денес?
Кај Триумфална капија застани и погледи накај улицата, ете ти ја.Итно ми е,кај се наоѓа Unique во центар негде или околу градска ?? Каде поточно)
Веро , отприлика 60-70 ден мислам да беаСтапчиња цимет? И што пари се?