Каде може да најдам? (Општи прашања)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.803
Поени од реакции
5.575
Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
поднесов за нова возачка дозвола, и кога појдов да си ја земам ми викаат дека досието ми го нема, а новата возачка готова, ама не ми ја даваат и сега ми викаат треба пресликување и пак да се плати ... каде можам да се жалам, или некое решение?

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
поднесов за нова возачка дозвола, и кога појдов да си ја земам ми викаат дека досието ми го нема, а новата возачка готова, ама не ми ја даваат и сега ми викаат треба пресликување и пак да се плати ... каде можам да се жалам, или некое решение?
никој со совет?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
AUX кабел, за од радио (од кола), во телефон?
Каде има(ваљда во продавнициве шо се бават со звучници има) и отприлика колку пари е?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Од каде можам да купам бакља???

Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212
Не е дека барам нешто, само не знаев кај да го поставам прашањево..
Има ли некој што знае дали ФФМ дава пари на клубот за секоја негова победа? Не зборам за одреден клуб... Ај хелп тие што се разбираат од фудбал, бар од македонскиов.:)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
никој со совет?
па оди кај началникот и објасни му што и како се десило. Чим тие ти го загинале досието, тие треба да си го решат проблемот. Не плаќај од ново дур не ти се објасни што и како. Ти не си направил никаква грешка така да нема смислам ти да плаќаш. Оди и пожали се, објасни му што и како и ваљда треба да се реши проблемот. Ако не, барај некои законски акти или што и да е таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom