Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Каде во Скопје можам да најдам вакви гуми/ластици??
Јас ластик купив пред неколку години од продавницата за ортопедски помагала, не ми текнува името во моментов, што е на првата споредна уличка од Водњанска, накај Капиштец. Се продаваат на метар и има различни бои, според тоа кој колку е цврст.

Член од
16 септември 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво, нова сум на форумов и не успеав да разгледам дали има некоја отворена тема за ова или не, па сакам да ве прашам дали знаете каде се продаваат самолепливи листови кои се лепат на блуза и после се поминува со пегла и потоа се одлепува и исто како да е испринтано :)

П

Паган-др

Гостин
Некој да не знае цена како се движат самолепливи листови а4? У стил на колаж што се.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Име на книжарата?

Поточно кај карши бисер?
Незнам точно име, ама нели тоа го викаат како стар трговски или така некако. До градилиштето, каде што има Моцарт кладилница, во таа зграда. Ке свртиш еден круг околу зградата ке ја видиш :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле :pos:), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус :)
И ако знае некој македонски термин за ова освен `чанта` би бил благодарен :pipi:

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле :pos:), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус :)
И ако знае некој македонски термин за ова освен `чанта` би бил благодарен :pipi:

И јас иста ваква барам, ако најдеш те молам кажи ми :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873

Помалите ги викаат педаруши,или педерки свеисто(ако мислиш на тие) а големите врска немам.
Малите ти се како за носење телефон,цигари новчаник.. не се за книги а нив можеш да ги најдеш на пазарчињата низ град(Зелено,Бит пазар..),а би требало и од големите да имаш :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
И јас иста ваква барам, ако најдеш те молам кажи ми :D
Оваа на сајтот на Офис плус ја најдов, ама може да ја немаат моментално во продажба. Цената ми е малку отповеќе соленка :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Странците ги викет messenger bag, јас ги знам како "поштарски".
Колку пари ти се даваат? Има многу убави Samsonite во Стилос во Рамстор, ама цената им е околу 3000. Ги има и по продавниците за компјутери, ги продаваат како ташни за лаптоп. Имам гледано и во спортските продавници вакви слични модели, ама цените исто така им се повисоки таму. Најдобро е да побараш кај ташнарите во Чаршија, таму нема што нема, а пред отприлика година и пол ги гледав за по околу 1000-1500 денари.

GlaDOS

Surreal Fag
Член од
27 март 2012
Мислења
141
Поени од реакции
38
ок, може ли некој да ми даде совет каде можам да испечатам ваква иста маица некаде низ скопјево ?

Член од
11 септември 2012
Мислења
69
Поени од реакции
38
Една маица незнам колку ќе ти се исплати да ти штампаат,скапичко е а има и две бои

Kajgana Shop

На врв Bottom