Каде може да најдам? (Општи прашања)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Adidas Isabel Marant

Се заљубив на прв поглед, ги немам забележано кај нас, некој да знае барем кај може да се порачаат?

B

Black Guard

Гостин
:D
демек тебе ти е 23 цм?

Не бе таман работа-бог да чува 23 цм нема да можеш ерекција да одржиш оти крвта оди во пенисот а овие кондоми ми се кнап 18,4цм се причина плус да имам самодоверба:)

Вакви се

Барав во 3 различпни града и по аптеки и СЕГДЕ зарем по нет да порачувам презерватив:(

Де ве молам ако некој знае каде има вакви било каде во РМ нека каже оти уште 2 ми останаа, а со други...ма нема филинг.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Ми треба стан/куѓа/магацин во Скопје да изнајмам за една ноќ. Ми треба за забава. Може и линкови од реклама5 и пазар3. Или ако знаете некој да изнајмува пишете по ПП
Некој? Ми треба итно...

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Дали некој можи да ми препорача каде се продаваат папагалчиња розенколиси и фишери (fischer`s) и како му се движат цените?

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
поклон за роденден за женско 17 години некоја идеа ама да не биде парфем или накит нешто :)

Член од
7 август 2012
Мислења
90
Поени од реакции
41
Барам форумџија што живее во Злокуќани или Бардовци. Ако има некој нека ми пише порака сакам да го прашам нешто!!!
Фала многу!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Дечки, кај можам да најдам ваква портокалова играчка како кукла/мече што е?
играчкиве ги има во Украина и Русија- може и до Шведска да тркнеш по играчкава -или па до Чешка( збориме за портокаловиве) инаку имаш и во МК ама во друга боја

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Каде може да се купат LED 3.5v сијалички? (освен од упаљачи)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Има една продавница позади југодрво. Продаваат секаков вид електроника. Од диоди до чипови. Има и една од другата страна на булеварот, во едно тесно уличе, 10тина метри од кај што перат коли.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Зависи од каде си :) Ако си од Прилеп, ти препорачувам од кај Шуплино :) улица Кирил и Методиј, позади гимназија. Таму земавме кога ни требаа по пракса

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Дали знаете компанија која врши инсталација на систем за централно смукање(central vacuum cleaner)?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Adidas Isabel Marant

Се заљубив на прв поглед, ги немам забележано кај нас, некој да знае барем кај може да се порачаат?

Ммм! +1!
И ја сакам вакви :(

Едит: Оригиналните вакви на страната на Isabel Marant се 330 јурки ..сите распродадени.
На eBay има само некои чкартни, и некои оригинални што ги препродаваат за 700..
Да се помириме со судбината..

Kajgana Shop

На врв Bottom