Каде може да најдам? (Општи прашања)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Пак јас :oops:
да не знај некој кај има маици со GnR, AC/DC.... и други бендови around Битола?
барав ама никако да најдам

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
кој се слика по дискотекиве низ скопје освен кадевечер и зазабава ?!?

Член од
3 јуни 2009
Мислења
382
Поени од реакции
407
како се викаат и колку пари се оние апчињата против бременост и дали се пијат одпосле или пред? ми треба итно!!!!
Дефинирај поточно и оди во аптека.
Апчиња што се пијат пред се апчиња за контрацепција, и се пијат подолг период (најмалку 1 месец ), за да нема замарање со кондоми и слично (иако не е најсигурно).
А бидејќи гледам паника во постов (да не се десило беља?), најверојатно ти треба morning-after pill, па оди во аптека и побарај, апчето функционира ако се испие до 72 часа после "инцидентот".

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
Здраво дечки ... сакам да ве прашам дали знаете каде можам во Скопје да го најдам некаде овој ранец

Logitech Kinetick Backpack 15.4" .

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Дефинирај поточно и оди во аптека.
Апчиња што се пијат пред се апчиња за контрацепција, и се пијат подолг период (најмалку 1 месец ), за да нема замарање со кондоми и слично (иако не е најсигурно).
А бидејќи гледам паника во постов (да не се десило беља?), најверојатно ти треба morning-after pill, па оди во аптека и побарај, апчето функционира ако се испие до 72 часа после "инцидентот".
така се вика тоа? и колку пари е?

L

.Lost Angel.

Гостин
Ако може некој да ми каже во колку часот има последен автобус од Охрид утре за Скопје ?

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.968
Ако може некој да ми каже во колку часот има последен автобус од Охрид утре за Скопје ?
Провери тука, зошто не знам дали сакаш преку Кичево или преку Битола - Прилеп - Велес!

http://galeb.mk/

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Да не знае некој кај има воздушни свирки(Air Horn)?

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Кајгаџии да не знае некој од каде може да го симнам албумов ... Duke Bojadziev - Love is the way... ако знае ПП! Фала однапред !

Kajgana Shop

На врв Bottom