- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 2.646
- Поени од реакции
- 931
Дај пофали се, кој модел што какоИзгледа ќе земам од таа кај семафорите. Прееска ги прошетав скоро сите. И најдобриот беше во продавницата кај парк (кај семафорите).
Дај пофали се, кој модел што какоИзгледа ќе земам од таа кај семафорите. Прееска ги прошетав скоро сите. И најдобриот беше во продавницата кај парк (кај семафорите).
Денес пак бев, но сеуште викаат дека не им стигнл. Јас порачав веќе али ете го уште иде. Ми рекоа за недела дена ќе го добијат.Дај пофали се, кој модел што како
Оди до ВИП продавница и кажи им нека ти го активираат. Сигурно не си ставил една година кредит и ти го затвориле бројот.Имам бројче на ВИП на кредит и немав ставено кредит којзнае од кога и ми го изгасија бројот. Знае некој колку треба кредит да ставам за да ми го вратат бројчето или нешто друго треба да направам?
МВР-оддел за матична книга на венчани.Дечки не знаев каде да го сместам на друго место оваа прашање.
Каде можам да проверам дали некој е регистриран, дали е во брак ?
Ако со се испорака те фати повеќе од 45 евра ќе треба да платиш царина и данок. Со извод од кредитната ќе докажеш колку точно е платено.Да ве прашам нешто.
http://www.prodirectsoccer.com/Products/adidas-Football-Boots-adidas-F10-Indoor-Soccer-Cleats-Prime-BlueWhiteEnergy-41148.aspx
Ако ги нарачам патиките, ќе треба да платам нешто царина етц?
Зависи како ке им прдне, може да не ти бараат а може и пр. 2000 да ти бараат.Да ве прашам нешто.
http://www.prodirectsoccer.com/Products/adidas-Football-Boots-adidas-F10-Indoor-Soccer-Cleats-Prime-BlueWhiteEnergy-41148.aspx
Ако ги нарачам патиките, ќе треба да платам нешто царина етц?
Во Идризово најблискукаде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.
Јас најсериозно прашав кој знае и за инф. нее затворска друзе него е русиан нави маицаВо Идризово најблиску
ако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.
Фала ти ај ке побарам кај соборнаако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...
Ако го сакаш дезенов за онака кежуал облека види во Теранова во СитиГалери има иста ваква, + на В и со кратки ракави, 700 денари BTW овие два модели не се исти меѓусебе затовака ти кажав... се надевам дека помогнав