Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Изгледа ќе земам од таа кај семафорите. Прееска ги прошетав скоро сите. И најдобриот беше во продавницата кај парк (кај семафорите).
Дај пофали се, кој модел што како :)

Член од
14 август 2006
Мислења
43
Поени од реакции
1
Dali nekoj znae sto se sluci so prodavnicata na toni zen dali e premestena nekade i ako e kade e ?I kade moze da najdam siroki maici od tipot kakvi sto imase vo toni zen prodavnicata kade ima tkvo nesto niz Skopje?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дај пофали се, кој модел што како :)
Денес пак бев, но сеуште викаат дека не им стигнл. Јас порачав веќе али ете го уште иде. Ми рекоа за недела дена ќе го добијат.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.114
Имам бројче на ВИП на кредит и немав ставено кредит којзнае од кога и ми го изгасија бројот. Знае некој колку треба кредит да ставам за да ми го вратат бројчето или нешто друго треба да направам?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Имам бројче на ВИП на кредит и немав ставено кредит којзнае од кога и ми го изгасија бројот. Знае некој колку треба кредит да ставам за да ми го вратат бројчето или нешто друго треба да направам?
Оди до ВИП продавница и кажи им нека ти го активираат. Сигурно не си ставил една година кредит и ти го затвориле бројот.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Знае ли некој ,каде можат да се најдат производите на “Хемел“ ,поточно ми треба “Хемел плус“ за третман на кожни производи.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дечки не знаев каде да го сместам на друго место оваа прашање.
Каде можам да проверам дали некој е регистриран, дали е во брак ?
МВР-оддел за матична книга на венчани.
Ама прашање дали ке ти кажат. Ако имаш некој роднина или пријател вработен таму полесно ке дознаеш...обиди се :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Да ве прашам нешто.
http://www.prodirectsoccer.com/Products/adidas-Football-Boots-adidas-F10-Indoor-Soccer-Cleats-Prime-BlueWhiteEnergy-41148.aspx
Ако ги нарачам патиките, ќе треба да платам нешто царина етц?
Ако со се испорака те фати повеќе од 45 евра ќе треба да платиш царина и данок. Со извод од кредитната ќе докажеш колку точно е платено.

Г

Гучи

Гостин
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.
ако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...
Ако го сакаш дезенов за онака кежуал облека види во Теранова во СитиГалери има иста ваква, + на В и со кратки ракави, 700 денари BTW овие два модели не се исти меѓусебе затовака ти кажав... се надевам дека помогнав

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
ако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...
Ако го сакаш дезенов за онака кежуал облека види во Теранова во СитиГалери има иста ваква, + на В и со кратки ракави, 700 денари BTW овие два модели не се исти меѓусебе затовака ти кажав... се надевам дека помогнав
Фала ти ај ке побарам кај соборна (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom