Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа ќе земам од таа кај семафорите. Прееска ги прошетав скоро сите. И најдобриот беше во продавницата кај парк (кај семафорите).
Дај пофали се, кој модел што како :)

Dali nekoj znae sto se sluci so prodavnicata na toni zen dali e premestena nekade i ako e kade e ?I kade moze da najdam siroki maici od tipot kakvi sto imase vo toni zen prodavnicata kade ima tkvo nesto niz Skopje?

Дај пофали се, кој модел што како :)

Денес пак бев, но сеуште викаат дека не им стигнл. Јас порачав веќе али ете го уште иде. Ми рекоа за недела дена ќе го добијат.

Имам бројче на ВИП на кредит и немав ставено кредит којзнае од кога и ми го изгасија бројот. Знае некој колку треба кредит да ставам за да ми го вратат бројчето или нешто друго треба да направам?

Имам бројче на ВИП на кредит и немав ставено кредит којзнае од кога и ми го изгасија бројот. Знае некој колку треба кредит да ставам за да ми го вратат бројчето или нешто друго треба да направам?

Оди до ВИП продавница и кажи им нека ти го активираат. Сигурно не си ставил една година кредит и ти го затвориле бројот.

Знае ли некој ,каде можат да се најдат производите на “Хемел“ ,поточно ми треба “Хемел плус“ за третман на кожни производи.

Дечки не знаев каде да го сместам на друго место оваа прашање.
Каде можам да проверам дали некој е регистриран, дали е во брак ?
МВР-оддел за матична книга на венчани.
Ама прашање дали ке ти кажат. Ако имаш некој роднина или пријател вработен таму полесно ке дознаеш...обиди се :)

Да ве прашам нешто.
http://www.prodirectsoccer.com/Prod...occer-Cleats-Prime-BlueWhiteEnergy-41148.aspx
Ако ги нарачам патиките, ќе треба да платам нешто царина етц?
Ако со се испорака те фати повеќе од 45 евра ќе треба да платиш царина и данок. Со извод од кредитната ќе докажеш колку точно е платено.

34a0_1.JPG
каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.

34a0_1.JPG
каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.

ако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...
Ако го сакаш дезенов за онака кежуал облека види во Теранова во СитиГалери има иста ваква, + на В и со кратки ракави, 700 денари BTW овие два модели не се исти меѓусебе затовака ти кажав... се надевам дека помогнав

ако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...
Ако го сакаш дезенов за онака кежуал облека види во Теранова во СитиГалери има иста ваква, + на В и со кратки ракави, 700 денари BTW овие два модели не се исти меѓусебе затовака ти кажав... се надевам дека помогнав
Фала ти ај ке побарам кај соборна (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom