Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој поупатен или до неодамна што има патувано до Ниш да не се сеќава колку го чинеа патарините?
Најдов, благодарение на vmx.

Некој поупатен или до неодамна што има патувано до Ниш да не се сеќава колку го чинеа патарините?
Најдов, благодарение на vmx.
http://www.amsmspi.mk/mk/patarini_evropa.asp#soob_info vidi tuka
--- надополнето: 14 март 2012 во 14:21 ---
овие се актуелни ама малку покомплицирано е да се снајдеш
http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=176&Itemid=139
--- надополнето: 14 март 2012 во 14:25 ---
најкратко кажано 2 евра од граница до Ниш или околу 220 динари

Па во план сум да ми го нацртаат и да идам некаде да ми го испечатат фала баце :)
Само малце солени се цените во Унипрес, сеа кога ќе го нацртам ова ќе ти кажам колку ќе земат

Дали случајно некој знае кој прави слагалици со твоја слика, али не до 100 парчиња туку нешто поголеми пр. 1000 или 3000 парчиња?

Дали случајно некој знае кој прави слагалици со твоја слика, али не до 100 парчиња туку нешто поголеми пр. 1000 или 3000 парчиња?

Провери на Пазар3 или Реклама5, баш затекнав таков оглас пред некоја недела. :)

Провери на Пазар3 или Реклама5, баш затекнав таков оглас пред некоја недела. :)
Ги видов нив, тие се до 200 парчиња, мене ми треба некој што иде над 1000 парчиња:(

Каде можам да купам адаптер за да уклучам полнач во струја на штекер во Дубаи,мислам дека сум јасен европски приклучок како нашиот да можам да го уклучам на штекер во Дубаи?

Каде можам да купам адаптер за да уклучам полнач во струја на штекер во Дубаи,мислам дека сум јасен европски приклучок како нашиот да можам да го уклучам на штекер во Дубаи?
Иди на зелено пазарче и побарај конвертер поскап од 100 денари не е

Дали некој знае каде можам да најдам хауба и десен фар за пежо 206 2004 година.
Ми треба да купам на старо од растурена кола

Каде у Скопјево можам да најдам некој очила за сонце ама од они поевтините ?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom