Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Каде можам да најдам Monster Energy Drink ??? (i , da cena?)

Имам јас дома уште едно останато, исто такво зелено имам. :D Иначе јас го земав од Бугарија. Овде кај нас не барај. Јас кога одам во Бугарија (а одам почесто) и си зимам минимум 4 Монстер-и.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.747
Поени од реакции
2.562
Пикс плус е во зградата десно до Беверли трговскиот, а имаа и продавница во ГТЦ, незнам дали работи уште.
Конрад е во ГТЦ на први спрат, гледа кон плоштад

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пикс плус е во зградата десно до Беверли трговскиот, а имаа и продавница во ГТЦ, незнам дали работи уште.
Конрад е во ГТЦ на први спрат, гледа кон плоштад
Не се разбирам многу во телескопи, но колку може со овие да се гледа нагоре кон небото, еве на пример навечер месечината дали ќе можам да ја видам или ѕвездите?
-Пред да купам сакам да се информирам со тие што имаат повеќе знаење за телескопи. Ако не му е тешко на некој, нека пише. :):cool:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Часови по пилатес во Аеродром? (или поблиската околина, that not being центар :D)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
Часови по пилатес во Аеродром? (или поблиската околина, that not being центар :D)
имаш у ново лисиче во лазо ангеловски сестра ми иде таму хахаха, ма да мислам дека би требало да има и по другите школи низ аеродром, провери по салите обично имаат залепено плакати ако воопшто некој држи часови

Член од
1 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Каде можам во Скопје да си купам Bosch оригинал брисачи за кола?

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
MAGNUS vo crnice se naoga
you wont be disapointed
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 21:27 ---
MAGNUS vo crnice se naoga
you wont be disapointed
imas se od pilates do kick box

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
738
Поени од реакции
660
Каде може да се најде вештачка брада и мустаќи?:)

Член од
2 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво сакам да прашам дали некој знае каде можам да најдам процесор за музички систем Samsung Max-L82.

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
Дали некој знае каде може да ја најдам „Басни “ од Ла Фонтен онлајн ?

Kajgana Shop

На врв Bottom