Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
Треба да го видат колку боја ќе отиде, какво платно, дали полиестер, шармес, постава или памучно платно ќе одбереш да биде, колкава димензија ќе биде, дали везено(не машински), печатено на сито или плотер сакаш да ти биде. За поевтино да те фати ти препорачувам да ти го направат со сито печат. Цената зависи од проценката.
Странава им е лудница :))))))
http://unipres.com.mk/

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
Дали некој знае дали има курсеви по грчки јазик во Охрид или Струга ?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Како беше тој студентскиот портал за размена на материјали/семинарски ?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Да не заприметил некој по бутициве кошула со руска крагња ?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Hacky? Беше у „мода“ пред 5-6 години одприлика и имав тогаш едно, али го изгубив. Кога би нашол сеа некаде низ Скопјево едно вакво би бил пресреќен. :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Hacky? Беше у „мода“ пред 5-6 години одприлика и имав тогаш едно, али го изгубив. Кога би нашол сеа некаде низ Скопјево едно вакво би бил пресреќен. :)

Леле хеке еј :) Иначе види по џиџимиџарнициве низ Скопје можда имаат уште.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Не сум видел у овие што се у моја близина. Затоа и побарав помош од некој што видел и знае кај има тачно, да не лутам ко глуво куче. :icon_lol:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не сум видел у овие што се у моја близина. Затоа и побарав помош од некој што видел и знае кај има тачно, да не лутам ко глуво куче. :icon_lol:
Лани моето од SEWA го земав :)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
И јас го земав лани моето од Сева, само не таа на плоштад него таа после камен мост што е. До 100 денари беше мислам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom