G
GucciMane
Гостин
Има два-тројца имам видено спороти Холидеј Ин по калдрмата коа идеш накај Сок банки..немаат нешто многу книги, али сепак провери си :smir:Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:
Има два-тројца имам видено спороти Холидеј Ин по калдрмата коа идеш накај Сок банки..немаат нешто многу книги, али сепак провери си :smir:Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:
Мислам дека таму имаат торти и благи работи сега.Тоа имаше само зипоа и мислам дека го затворија. :/
Чинам дека имаш и во Турска чаршија, само разглеј ептен детално. Имаше продаваа наргилиња, имаше и папир и тутун за цигари ама тачно каде да ти кажам, убиј ме да знам.Каде може да најдам продавница која е специјализирана за џангрлашки во однос на тутунот и пушачките ствари?
Ах, слабо, единствено во Рамстор знам дека имаше и тоа во секакви бои, aма пред некое време го затворија тоа..Дали знаете каде можам да најдам глина во боја или нешто слично за изработка на накит? Благодарам однапред![]()
Тоа што беше во Рамстор,сега е во спортскипт центар Борис Трајковски,нема некоја посебна продавница,туку во игротеката ке влезеш и ке прашаш на шанк и ке ти дадат.Дали знаете каде можам да најдам глина во боја или нешто слично за изработка на накит? Благодарам однапред![]()
Прашај во SEWA на плоштад, спроти Тренд.Дали знаете каде можам да најдам глина во боја или нешто слично за изработка на накит? Благодарам однапред![]()
јок ...Банџи-џампинг???Кај нас нема?
И во рамстор кај киното има , т.е имаше мислам дека уште има..Каде се принтаат маици?? пошо темана цркна нешто...![]()