G
GucciMane
Гостин
Има два-тројца имам видено спороти Холидеј Ин по калдрмата коа идеш накај Сок банки..немаат нешто многу книги, али сепак провери си :smir:Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:
Има два-тројца имам видено спороти Холидеј Ин по калдрмата коа идеш накај Сок банки..немаат нешто многу книги, али сепак провери си :smir:Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:
Мислам дека таму имаат торти и благи работи сега.Тоа имаше само зипоа и мислам дека го затворија. :/
Чинам дека имаш и во Турска чаршија, само разглеј ептен детално. Имаше продаваа наргилиња, имаше и папир и тутун за цигари ама тачно каде да ти кажам, убиј ме да знам.Каде може да најдам продавница која е специјализирана за џангрлашки во однос на тутунот и пушачките ствари?
Ах, слабо, единствено во Рамстор знам дека имаше и тоа во секакви бои, aма пред некое време го затворија тоа.. Ако некој друг знае за друго место, одма нека кажува!Дали знаете каде можам да најдам глина во боја или нешто слично за изработка на накит? Благодарам однапред
Тоа што беше во Рамстор,сега е во спортскипт центар Борис Трајковски,нема некоја посебна продавница,туку во игротеката ке влезеш и ке прашаш на шанк и ке ти дадат.Дали знаете каде можам да најдам глина во боја или нешто слично за изработка на накит? Благодарам однапред
Прашај во SEWA на плоштад, спроти Тренд.Дали знаете каде можам да најдам глина во боја или нешто слично за изработка на накит? Благодарам однапред
јок ...Банџи-џампинг??? Кај нас нема?
И во рамстор кај киното има , т.е имаше мислам дека уште има..Каде се принтаат маици?? пошо темана цркна нешто...