- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 185
Каде можам да најдам Македонско знаме со 8 краци или со 16 не ми е важно во Прилеп или Скопје
Ќе се снајдеш.има ли во Струмица Mercurial копачки ??
или дајте ми од некаде да купам и колко е поштарина
Имаш(е) у Скопје во Најк, види сега во Рамстор што е најкот, али не се покажаа ко нешто посебно, ако имаш пари иди на ф50ки од Адидас.има ли во Струмица Mercurial копачки ??
или дајте ми од некаде да купам и колко е поштарина
Dali znae nekoj kade moze da se kupi "RF signal detector" ?
Не знам, да видиш у Нико обезбедување дали нешто ваквоAnyone?
Провери и во Wizard . www.wizard.com.mk имаат милиони тракатанции не е чудно да имаAnyone?
Европа текстил, битпазар и у шуткаAj да прашам и јас.
Кај може во Скопјево да најдам квалитетни шушкавци,АКО има воопшто ?
Имам гледано тапа шушкавци кој за месец два се прават партали,зема другар и се разочара...
Де бе никој незнае ова? Каде можам да нарачам цвекиња и чоколади нешто да му стигнат на некого на врата?Мислам дека имаше продавница или телефонски број беше. Продавницата беше за на пример нарачуваш толку и толку цвекиња и нешто чоколада ова она и им кажуваш адреса и им ги носат на врата на човекот што си ги нарачал. Слушнал некој за вакво нешто, или ја трескам глупости?
Па брат отиди во цвеќара,одбери си цвеќе,купи чоколадо и дај му на некој 100-200 денари нека глуми доставувач на цвеќиња ебагоДе бе никој незнае ова? Каде можам да нарачам цвекиња и чоколади нешто да му стигнат на некого на врата?