Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Наочари за сонце од 1000 до 3000 денари...
фала однапред.

Каде да најдам ваква даска за пеглање? Се монтира на ѕидот и се склопува во шкафот. Ептен не зафаќа место.

41%2BlYMUg7SL.jpg

Каде можам да купам ракавици сега.Значи да бидат од оние предзимски(од прилика да бидат дебели како на сликата )До скоро имаше по пазариве ама деновове бев и до битпазар и до зелен пазар и не можев никаде да најдам.Ми требаат 3-4 пара да купам.Ако има некој што чита од продавачи или некој што би знаел каде можам да најдам,нека пише.gloves.gif
pencil.png

Абе знае некој каде точно е Jagdamba Shop?
Мислам дека е во Козле ама мош и да сум грешка, точно ако знаете кажете.
Фала

Абе знае некој каде точно е Jagdamba Shop?
Мислам дека е во Козле ама мош и да сум грешка, точно ако знаете кажете.
Фала

‎075 416 784
077 817 374
Atelje e i se naoga kaj ugostitelsko vo Kozle! :)

Ова го пишува на нивниот профил на Facebook.

За 6 души, у ПРО спорт у ГТЦ на 2 кат. Само мислам дека чинеше некаде околу 100 евра. Голем шатор е скапа работа.

Dali znae nekoj kade moze da se kupi "RF signal detector" ?

12883237870.jpg
12883237870.jpg

Attachments

• 19349-omejo-frequency-rf-signal-detector-locator-silent-alert-detect-locate-bugs-1.jpg
    19349-omejo-frequency-rf-signal-detector-locator-silent-alert-detect-locate-bugs-1.jpg
    11,2 KB · Прегледи: 3
туш када ниска со димензии 80 х 100 ? само туш када, без кабина..
по можност од најниските.. 15 или 20 cm. И цена ако знаете...

Pirinska 42, Skopje

Кај се наоѓа точно оваа улица?

Спроти соборниот храм во Скопје има зграда на Grawe осигурување и улицата позади Grawe се вика Пиринска. И после барај си 42 :)

Каде се наоѓаат регионалните канцеларии на невладината организација Мост во Скопје и Битола ако знае некој да ми објасни.Благодарам однапред

има ли во Струмица Mercurial копачки ??

или дајте ми од некаде да купам и колко е поштарина :)

каде можам да најдам колор шампон ама квалитетен да падне бојата после 2 недели ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom