Каде може да најдам? (Општи прашања)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.441
Поени од реакции
58.813
Kade mozam da go najdam @wot ?
Pozaklucen e i od mene, ne moze covek nikako da go kontaktira. Pobrzo ke stapam vo kontakt so nekoj od toa Sentinelskite ostrovi otkolku so nego :icon_mrgr:

Sakav nesto da go popitam, ama bez da me poshljaka :angel:
Провери во Џамбо

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.404
Поени од реакции
9.704
Викаш машкоста се мери по педерушите, или како и да ги викаат?

Многу глупо име носи во наш јазик, ова е стандард чанта, само помала и страшно корисна за секојдневие. Да се заебаваш за нешто што е практично, треба да си апла неизживеано баце.

Јас имам неколку модели, помали, поголеми, поефтина за пешачење и теретана, samsonite и кожна за работа/патувања, попрактично нешто здравје. Секогаш во себе имам 2 телефони, слушалки, новчаник, една рака клучеви, апчиња. По џебови не собира се, плус со клучевите секогаш се познава траг на фармерките.
sega bash mi ispadnaa na shoping site. sekade po svetot "messenger bag", kaj nas pederusha :pos:

Schmetterling ʚїɞ

Ein Leben ohne dich ist wie eine Reise ohne Ziel.
Член од
14 февруари 2024
Мислења
81
Поени од реакции
178
Член од
10 јануари 2014
Мислења
29
Поени од реакции
11
Знаете ли некој што изработува шибер (лизгачки комарници) боја антрацит. Барав по фирмите, ми нудат плисе.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
Која е сигурна страна од која можам да нарачам хумидор за пури?

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
433
Каде да најдам комбинација од Реле што работи на RF 433 фреквенција и кинетички прекинувач кај нас.

Имам земено од Али(ова и ова) и одлично функционираат но ми треба моментално.
Само да напоменам не барам смарт реле како sonoff или shelly кошто работат со вифи.

Член од
15 август 2013
Мислења
24
Поени од реакции
58
Здраво, каде може во Скопје да испринтам постер во А0 формат? Фала

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Здраво, каде може во Скопје да испринтам постер во А0 формат? Фала
На Илинденска после Влада на крајот од зградата пред да се заврти десно за во парк тука принтаат

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Narode ima nekoj vakov strucnjak niz makedonija?

Каков стручњак друже. Вакви стручњаци недај боже можи да те остават инвалид.

Иначе да ти одговорам на прашањето да не речиш само кењам. Има еден Тони во Битола, има нешто учено во врска со ова во Србија, го фалат луѓето. Ако сакаш ќе ти прашам број.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.978
Поени од реакции
7.625
Каков стручњак друже. Вакви стручњаци недај боже можи да те остават инвалид.

Иначе да ти одговорам на прашањето да не речиш само кењам. Има еден Тони во Битола, има нешто учено во врска со ова во Србија, го фалат луѓето. Ако сакаш ќе ти прашам број.
E pa zatoa baram strucnjak! :D za da prezhivee pacientot!
Daj pushti brojche vo privatna poraka ako vredi coek da odi extra do Bitola.
Fala

Член од
15 август 2013
Мислења
24
Поени од реакции
58
На Илинденска после Влада на крајот од зградата пред да се заврти десно за во парк тука принтаат
Фала за информација,а дали можеби знаеш како се вика или страна некоја дали имаат?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Некој да препорача добра фирма за монтажа на комарници во Скопје?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.157
Поени од реакции
16.296
Викаш машкоста се мери по педерушите, или како и да ги викаат?

Многу глупо име носи во наш јазик, ова е стандард чанта, само помала и страшно корисна за секојдневие. Да се заебаваш за нешто што е практично, треба да си апла неизживеано баце.

Јас имам неколку модели, помали, поголеми, поефтина за пешачење и теретана, samsonite и кожна за работа/патувања, попрактично нешто здравје. Секогаш во себе имам 2 телефони, слушалки, новчаник, една рака клучеви, апчиња. По џебови не собира се, плус со клучевите секогаш се познава траг на фармерките.
I se kinat djebovi pa se gubat klucevi

Kajgana Shop

На врв Bottom