Каде може да најдам - Здравје edition

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Каде може да најдам податоци и статистика на интернет поврзано со „несакани ефекти на антибиотиците“ Конкретно ми треба за проект кој го работам. Ова го пишува овде не да ми се даде се на готово туку барам помош :) во моментот активно барам но тешко ми оди. Треба да содржи статистика од години наназад за резистенција на антибиотиците, несакани ефекти на антибиотицвите низ годините и др. Позз

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Знае некој каде би можел да најдам трака за бандажирање. Прашав во медикус и уште неколку аптеки али нема никаде

Последно уредено:
Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Некој да не има информација каде би можела да најдам масло од канабис и колку би коштало од прилика?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
барам уље од канабис - ХИТНО! Дајте ми контакти од дилери,милери,луѓе што го прават, кај и да е во МК!

Член од
19 ноември 2013
Мислења
15
Поени од реакции
4
дали некој знае каде во македонија ги има инекциите extencillin ?

Член од
21 август 2012
Мислења
23
Поени од реакции
2
Здраво, каде можам да најдам матичен млеч и прополис за во мед, бидејки прочитав дека сето тоа било многу корисно. Фала :)

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
ке ве молам да не знае некој каде може во мк да се најде спреј KELO COTE за изгореници..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Македонска верзија на Bactrim (sulfamethoxazole and trimethoprim) ?

M

Mario Gómez

Гостин
Која очна клиника оптика има солидни понуди за добри очила, негде до 2500 денари? Искуство некое?

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Имате ли некој искуство со Никол Дент стоматолошката ординација и Терадент спроедба меѓу овие две (услуга, квалитет и цена) ми треба бидејќи сакам да менувам матичен стоматолог ( а овие две ми се места каде што имам попуст)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Која очна клиника оптика има солидни понуди за добри очила, негде до 2500 денари? Искуство некое?
Мора да е очна клиника? Многу квалитетни оптичари ќе ти ја пружат истата услуга за помалку пари. Збориме за стаклата, нели? Дури и оние приватните ординации се поврзани со некои оптичари и го нудат истото многу поскапо. Прост пример, ..... наместо за 4500 ги набавив за 2400 денари. Па сега ти види дали си доволно богат да ја плаќаш истата услуга многу поскапо

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ме интересира каде можам да најдам информации за осигурањево мое.
Т.е кои здраствени услуги можам да ги добијам и цена за нив.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom