Каде има најдобра скара во Македонија, воопшто?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Жабарот, кај Дане (до Уметничко) и на Орце Николов, кафанчето Д-М. За првите две места не гарантирам за хигиена и квалитет на месото и останатато, знам само дека е вкусно,,,ама ова последново, Д-М...:bravo: ...секогаш свежо мевце, свеж зеленчук за салатите, супер сиренце....милина...ем во комшии:)

stvarno vo prilep kaj boge kakvi rebra se vrtat....mmmmmmmmm
inaku i makedonska kuka e dobra....
vo skopje kaj dane , kaj marsalot i vo srna e super
i mnogu jasno...najdobra skara praam ja:))))))))

maliOT напиша:
stvarno vo prilep kaj boge kakvi rebra se vrtat....mmmmmmmmm
inaku i makedonska kuka e dobra....
vo skopje kaj dane , kaj marsalot i vo srna e super
i mnogu jasno...najdobra skara praam ja:))))))))

Ќе мора да вртиш една скара за да докажеш. Кај треба да дојдеме, продукти се на сметка на кајгаџиите. Ти ќе печеш, пржиш, не ти се мешам у штипки... :)

Tanjushka напиша:
Кај Жабарот, кај Дане (до Уметничко) и на Орце Николов, кафанчето Д-М. За првите две места не гарантирам за хигиена и квалитет на месото и останатато, знам само дека е вкусно,,,ама ова последново, Д-М...:bravo: ...секогаш свежо мевце, свеж зеленчук за салатите, супер сиренце....милина...ем во комшии:)

У ДМ имам јадено пред едно дев години ама добра е ставрно

Не знам за вас, ама мене скарата ми е најубава у Љуц и Кај Злате.:je:
Преправам мислење за Злате ова, некако жилаво е малце таму, жилави се ражничите а тоа најчесто јадам, али добро иде у комбинација со помфрит, шопска и печурки. :) А за Љуц сеуште држам мислење. Исто така, како плус го додавам и Хипократ АС и Идадија М. Али ко у Хипократ АС ... мислам немам јадено повкусна и пообилна скара. :)

Najdobra skara kaj mene doma ili negde na izlet koga jas ja praam :) (lele narcis a). Se salam, kaj mene vo blizina ima jaka skara, kaj taftalidje pazarceto u tie najlonskite dukancinja na avtobuskata 24.

mmmmmm skara:vozbud:
vo skopje: Ljuc za rebra i dziger.
Rulet.... za se drugo:)

Ohrid: dva bisera restorancheto
Prilep: makedonska kuka

ima nekolku kao Ljuc, Zlate, Destan i nekoi takvi mali so nikoj ne gi znae ali koa ke napraat neso dobro .......

Демир Хисар.. кај Чичко Таљо.. поубава скара немам јадено

Има едно селце, накај Дојран... Мрзенци... на многу луѓе со години им течат лиги ради таа скара :)

За мене дефинитивно кај Љуц и Дане (кај холандска амбасада). Нема збор :cug:

Љуц-ребра и џигери
Дестан-кебапи
XXL-пунети стекови

Во скопје во Дојрана
Во Битола во Грне
Во Прилеп Мак куќа и во сонце се викаше мислам
има појке ама за кој како

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom