Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ние сакавме на трансот да ојме во амам, али коа видовме 300 денари карта х 3ца што бевме, за 900 денари до Солун ќе идевме ххх и алтернатива: Капан Ан, али не беше нешо нај нај :/

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Вчера бев у Струмица на улица...
Прво кај една другарка дома на пијанка, па у гала на рокче жива свирка и беше ТОП! и после па кај другаркава да се допие тоа шо остана и после на спиење, па на аутопат.
Се на се закон провод!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Полека, навика станува .. Боемски еден на еден помин со разни муабети, па кулирање во С у грчки фазон (на сепаре нормално) ииииии повик од дивината за крај - блиц дисапиринг. Шо знам, ништо ново веч виџено ....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Вчера на Св.Кирил Џајковски :cuc:

Прво требаше да се зберам со друштво едно што го немав видено од младоста, и се чекавме на плоштад. Додека да се збереме ги дружев фоторепортрите од Дневник и Шпиц кои фотографираа за нивните весници. На сферите за вртење имаше една металка у сукња :wub:

Потоа се собравме и тргнавме кон чаршија. Прво што ме изненади полна чаршија со убав народ. Второ што ме изненади беше музејот и бината. Давам оцена 10 од 10. Единствено пивото малку прескапо, 100 денари за чаша... скапо ми е :)
Првин имаше еден бенд од странствно, сите црни како Џими :) Gangbe Brass Band. Свиреа џез инспириран од африканските народни песни.

И дојде неговото височество Кирил, заедно со бендот, Серџук Оркестарот и Рас Твид. Едини бед е што дружинава моја слабо стоеше со кондиција па си отидовме после Rise up your hands. Патем она sweet Alexander, мислам дека се однесува на Аче, гитаристот :pos:

И после на јадење од Жу-Жу ГТЦ, и пат кон дома. Вакво убаво искачање не сум имал од одамна.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Поздрав до Тучкест, ќекам импресии од влат4е илиевски <3

Член од
17 јули 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
У Деја ву вечер полиција ни влезе за да види дали пиат некои под 18 години алкохол. Не им ја свакјам финтата на лугјето стварно ....

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ami mene me cekaa oni da napolnam 18 sega neli gledate poveke kontroli zabranet vlez vo kladilnicite za maloletnici ....ama i do nekade se vo pravo ao bil alkoholot za deca ce go pakuvale vo tetrapak

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Кај не ти бев .., прв дел 9/10 втор дел 3/10 - тапа малце , се нафурав на моменти :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom