Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Член од
11 август 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
JaS dOm4e Si sEdEV t.e. kAj dRuGaRkA bEv, pA kOgA SeDnAvMe kArTi dA iGrAmE....... nEmAsE kRaJ

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
prvo vo kafic a posle na bazen, do izgrejsonce .......nemam zborovi kako pominav ...... fenomenalno

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Vcera bev na Anticki, na Balcan Music Squere. Prilicno zakonesto si pominavme dodeka brcea Brazilcite. Potoa sleduvashe zolcna karanica so eden od sinovite...i sfe otide u kure.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.503
Поени од реакции
8.077
Беф у Ајриш Паб па у Маракана па у Салун на крај... сеа у Инсоммнија, нет кафаната додека да ми дојде бусот...
лелел камен пијан сум....

Член од
28 јули 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
pa eve da kazam i jas
kako gorda stipjanka
prvo bev na private party :)
posle na nesto po ne private na edna vila
i od koa ne ispudiaj cajkanite od tamu otidovme na veke ne private party na edna livadka
i posto tamu bese tapa
eve me doma se zamaram i dremam na net
very good times
jeeeeeeeeeeeeeeee............
...................
.....................
what the heal is going on with this world?????????

:uvo:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уште се трезнам пред пц у п...матер.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Праевме филмска вечер, гледавме хорор и откако го изгледавме, таман да упалиме светло пукна сијалица. Се извадив од памет (и после зашо кошмари сум сањала :pos:), ама се` на се` интересна вечер беше.

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
вчера фудбал гледав па накај 12 отидов во гламур се до некаде 1 и 30-2 (рација имаше во струмица вчера) али кај нас не дојде никој, па после дома! Инаку,,, ретко да сум се смеел толку многу на излегување ко вчера

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Вчера у парк... баш ми беше закон онака.. ко и увек..

Член од
7 август 2007
Мислења
13
Поени од реакции
1
Синоќа се изнајадов чоколади ,се изнагледав убави филмчиња, а сега не се ни сеќавам кои беа зашто цел викенд гледам филмови и ми се испомешаа кој филм во кој ден беше.Во секој случај убаво е чувството кога се соживуваш со американскиот начин на живот.(желба ми е да живеам во Америка-Флорида)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Vo Marakana na Dame
:music3:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во Колосеум на Метју,ѕвер е човекот,клабинзи невидени

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Вчера во Маракана интересно беше. Одамна не сум била, а и друштвото ми беше ептен погодено ;).

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
vcera bev na kafe so eden skolski vo eden nov kafi4 ... od 10 na kafi4ot mu davam 11... zakon e ali lugjetooooo.... da bev nekoja so se zamara trrebase da se zasramam od toa so bev vo patiki kratki pantoloncinja i puma sport top! ccc site bea u film kao: "move bitch, im walkin" hhhhhhhh na stikla high hills 12cm... za vo ponedelnik vi se molam.... e bas ne razbiram... a uste ne li gi mrzi be da se spremaat tolku... ni maskite nisto povekje i tie ko veligdenski jajca ko od izlog da izlegle.... ta preku onaa...
a denes e ok:)

Kajgana Shop

На врв Bottom