Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Прошетка низ улиците и многу глупирање до бесвест.Само беше многу ладно:nesvest:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
У парк со неколку форумџии. Умрев од смеење ММЕ. :)
Екстра беше. :)
:helou:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Студио Ин --> Глобал --> Дома.

Одличен помин, ќе го паметам до крајот на животот.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Табана.Имаше свирка, многу убај песни, лагани. Па на јадење. Супер вечер, исполнета со многу смеење. Ама многу,онака знајте, стомакот ко ке ве болит. :)
Вечерва беше шлаг на целиот викенд, камо секој викенд да е ваков :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Хард КОК ... и си поминав срање - немаше место кај да се прдне ... не знам дали ја бев пијан ... али 50% од жените таму беа екстремно ГРДИ (без навреда ...) и + мразам пијани жени што не гледаат кај шетаат со цигарчињата .... и горат све ...

А за Стево вратарот не ни праам муабет ... ми се СЕРЕ од типот ...се распадна друштвово чекајки некоја Миа да си ги собере пајташите за да влезе зашто кретеноидов е мангуп ....

Нека каже некој во Колосеум како било =-) ? слушнав ептен јако било ...

edit:ИМаше и 2 девојки се спукаа со ШМИНКА на сред подиум хахахахаха

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Синоќа беше опроштална вечер пред одење на екскурзија, така да самиот повод беше доволен сам по себе за одличен провод. :eek:jea::party3:

Првин си седнавме во Либра, музиката стандардно направи страшна атмосфера која не те држи врзан за стол, едноставно мора да станеш. Оттаму во 19ката каде отепавме саат време, и за крај се разбира - СЕЛЕКТ. По долго време морам да го пофалам ДЈот што беше во Селект, поради одличната атмосфeра што ја направи со права клаб музика. Кулминација беше Insomnia ..... :vozbud::vozbud::vozbud::music1:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Синока??Си легнав и добро се наспав,ама пред да си легнам убаво си поминав:back:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Вчера на работа, тотален хаос, рокерско лудило во Хавана Клуб, све живо и диво камен пијано, мислам дека беше превртување, кога ние како персонал одлепивме што останува за др. едноставно со работен однос, и топ помин, секоја чест на рокериве Ај Кју - Eye Cue:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Во Дежа Ву, па во Хавана! Уф! Само тоа ќе кажам! Прекрасно!:vozbud::back:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ја отворивме "трета смена" со мокови и слични зарзавати, па правец во Ритокс на "Move your funky ass bitch" :icon_lol: се до гасење на музика...спој на жички, провод лудница!...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На свадбаа! :vozbud::vozbud::vozbud: Best провод ever! Така опуштено се осеќав! Немам зборови значи! :pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Парк.Фино беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom