Кабелски оператори (дали ги користите и колку сте задоволни)?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
е да бе ТОП така мислиш ти али мене вчера ми паѓаше интернетот телевизијата се кочеше па морав да им се јавувам да го опраат
И на тие шо плаќаат им паѓа, тебе барем без пари : )

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
каде виде дека ми е беспари интернет телевизија и телефон? Ехх да беше беспари така ...
За толку јадење лајна по форуми ако не ти даваат еден пакет месечно oд иљадарче, ...:icon_lol:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
На Cabletel сум, но не го користам нивниот интернет. Од понудата воопшто не сум задоволен. Нема никаков превод (доволно разбирам англиски, но тешко следам брзи дијалози, па ми одговара да има и текстуална поддршка, па нека е и на англиски), има редовни проблеми со преносот, а и каналите кога се ќе се земе во предвид не се којзнае што. Се мислам за Boom tv, па да видиме што ќе излезе...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Користев кабловска телевизија пред неколку месеца, но не бев задоволен затоа што програмите беа многу лоши на лцд телeвизор, па преминав на MaxTV...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
дали некој знае во Тетово дали има Спорт клуб на некој од кабловските

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
како можам две кабловски на еден телевизор да гледам?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
како можам две кабловски на еден телевизор да гледам?
Кабелска мислиш на она кабелот што се приклучува во приклучокот кај антената ? Или мислиш на кабелски ресивер -дигитално?

Ако е првото кабелот што се приклучува кај приклучокот кај антена тогаш не можеш две да приклучиш пошо немаат телевизориве две приклучоци за антена.

Kajgana Shop

На врв Bottom