Кабелски оператори (дали ги користите и колку сте задоволни)?

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Не знам дали осетивте, ама на Cabletel почнаа да даваат FoxCrime со македонски титл.:vozbud:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Тоооооо!! Првиот канал на македонски!! :vozbud: Ваљда малку по малку ќе ставаат преводи на сите серии. Јас баш сега видов на рекламата како изгледа.
А треба и на Фокс Лајф да пуштат македонски, веќе е активиран како што слушнав.

F

fantomX

Гостин
Операторов шо е прилепски уште пред месец дена проба Фокс Лајф со македонски титл, ама многу серии не беа преведени и се врати пак на српски. Сега гледам денојве пак нешто се пробува, ама да видиме шо че биди.

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Од 15 септември Еуроспорт и Еуроспорт 2 како и НАСН и Телеспорт ќе одат со македонски превод, а програмскиот пакет ќе го надополнат со ХБО и ХБО 1 спортклуб и спортклуб + :pos2: со среќа од понеделник и НАША ТВ :tv:

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Ова за CableTel?! HBO во обичен пакет?! :vozbud:
Мала шала :pos2: сакам, бидејки и ти сакаш да ги дознаеш каналите што ги нудат во дигиталната тв на Каблетел, сакав тие што веќе се приклучени да ги испровоцирам да ни пишат кои канали ѓи гледаат, по други форуми пишува дека понудата за тие пари не се исплатува.:nenene: Изгледа најдобро е сателитска антена.:salut:

Член од
11 септември 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
некој ако има кој што е на кабелскиот оператор Кабелнет од Прилеп дали можеби би знаел кога Алфа телевизија би била пуштена во програмскиот пакет позз

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Кејблтел почна да ја емитува НАША ТВ на Кејблтел на ц63 , ама slikata (кај мене) е катастрофално лошa.

Ј

јовица11

Гостин
Да и кај мене сликата е никаква.А телевизијава има интернет страна ако не за друго да видиме што даваат

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Му пишав на Јанко, ми вика дека оние од Кејблтел му кажале дека кај мене би требало да е стакло сликата, а кај мене била таква бидејќи сум приклучил два телевизора, или некој ми крадел.:toe:
Па ако сум приклучил два телевизора, тогаш ќе ги немам или пак ќе ми бидат со слаби слики сите канали, а не само Наша ТВ:toe:.

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Сликата е никаква, нека не не лажат ако имаш приклучено еден или повеќе ТВ кога тие ми ги приклучиле бидејки другите слики се добри, сигурно е поради дождот!!:toe:!

Член од
24 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
2
На ТелеКабел сум и до сега сум презадоволен и од кабелската телевизија и од интернетот

Член од
11 септември 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
некој ако има кој што е на кабелскиот оператор Кабелнет од Прилеп дали можеби би знаел кога Алфа телевизија би била пуштена во програмскиот пакет позз
eте алфа ја има и во прилеп пуштено на Кабелнет

супер

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Дали има некој од Струмица што има телекабел дали е задоволен и што програми има,,, нека пише

Kajgana Shop

На врв Bottom