Кабелски оператори (дали ги користите и колку сте задоволни)?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
На CableTEL сум и не сум задоволен ИЧ. Планирам да ги отажам наскоро, ке си ставам сателитска или ИПТВ. Би требало да ги има Sport Klub, HBO, HBO Comedy, Premiere, DSF, VIVA, MTV Base и уште многу јаки канали :D:pos2:

Оваа сезона ќе биде последна како ХРТ ја емитува Ф1.
Потоа можеби ќе ја вратат по кабловските ХРТ 2 :toe:

јас користам кабелска од кабелнет од прилеп и сум премнгу задоволен од изборот на канали кој што се емитуваат има 67 канали сликата е стакло и има убави спортски канали(спортклуб.спортклуб+) и тука е најубавиот филмски канал ХБО позз

ако има некој дигитален ресивер од телекабел го мооолам да ме информира колку и кои канали се достапни

На Телекабел сум, ок се, до душа ме нервираат теткиците шо се на шалтер у наплатен центар али :toe:

Секојденвно гледам подобри понуди и од кабловската секој ден сум се по незадоволен, заради тоа што немаат некој конкретни програми секоја недела укинуваат и додаваат некој други, многу чесно не се уклучени по 2 недели, а за сликата да не збораме, нема ни една чиста слика, но кога ќе споредам со ситуацијата каква беше пред 10тина години 4 програми кога се фаќаа сега е супер

Ја сум на CableTel и воопшто не сум задоволна. Сите добри канали ги укинаа (HBO, Nova) и единственашто ја гледам е Fox Life, aма и таа секоја недела ја снемува и ја нема по три дена. Еве сега моментално не работи веќе четврт ден, а јас баш сега сум слободна и умирам од досада. А во градов имаи уште еден кабелски оператор кој сите го фалат.

Нема да е изненада, ако скоро CableTel Macedonija биде ребрандиран. Во Бугариjа веке има ново име и лого - Blizoo:
img_logo_blizoo.jpg
Ќе се емитуваат и 10 HD канали.

Attachments

• img_about_stage.jpg
    img_about_stage.jpg
    126,2 KB · Прегледи: 9
Јас користам интернет и телевизија од Телекабел и задоволна сум :) имам 50гига интернет за 500денари + 350 телевизија, тоа баш ми се свиѓа, а на телевизија нема нкои програми како нова и хбо али нема везе филмови на компјутер повеќе гледам :)

Ги користам услугите на Телекабел.Задоволен сум ама мислам дека дигиталниот ресивер треба да го даваат на рати исто како кабловскиот модем.Сакам да земам дигитален ресивер ама скапо ми е 2990 одеднаш да дадам

Не користам веќе кабловска зошто кабловските во македонија си ја вршат работата неозбилно видоја дека ставаат сите Бумтв и Макс тв и сега ти ставаат информации за дигитална телевизија од Кабелтел а претоа ни трага ни глас ни ништо за тоа
ни слика чини ни ништо ебати тоа кабловските македонски сите скоро канали се заникаде без превод

Не користам веќе кабловска зошто кабловските во македонија си ја вршат работата неозбилно видоја дека ставаат сите Бумтв и Макс тв и сега ти ставаат информации за дигитална телевизија од Кабелтел а претоа ни трага ни глас ни ништо за тоа
ни слика чини ни ништо ебати тоа кабловските македонски сите скоро канали се заникаде без превод

Подобро тоа него сметки од 2000 денари,15гб интернет и вклучен разговор само кон телеком.Каде се другите оператори?

Подобро тоа него сметки од 2000 денари,15гб интернет и вклучен разговор само кон телеком.Каде се другите оператори?

со тие кои имаат друг оператор не ни зборам нити имам потреба да зборам на телефон многу многу

ја си користам 3 Мах Comfort + и задоволен сум од интернетот а и од телевизијата Макс тв

со тие кои имаат друг оператор не ни зборам нити имам потреба да зборам на телефон многу многу

ја си користам 3 Мах Comfort + и задоволен сум од интернетот а и од телевизијата Макс тв

Ама тебе гага ти е, затоа ти е топ

--- надополнето ---

Он. Користам кабелски оператор само ради условите со необрврзувачки договор, уствари користам само ради интернетот, немам друг начин за интернет.

Ама тебе гага ти е, затоа ти е топ

е да бе ТОП така мислиш ти али мене вчера ми паѓаше интернетот телевизијата се кочеше па морав да им се јавувам да го опраат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom