Што ги згазивме, ги згазивме, нема што! Толдо чавки бркаше!runBABYrun напиша:lelelelelelell inter gi zgazivme ej.
ne mi se veruva!
sest komada sest komada to je nasa nada.
GAZENJE DO BESVEST!
DO SMRT!
Toldo branel? Sega gledam kako uspeal Panucci 2 gola da dade. Se nadevam deka i vo nedela Toldo ke brka cavki.Vlatko_Rusin напиша:Што ги згазивме, ги згазивме, нема што! Толдо чавки бркаше!
Интер - Лацио играат ова коло така?
Jaс се надевам дека нема Толдо да брани....Smert напиша:Toldo branel? Sega gledam kako uspeal Panucci 2 gola da dade. Se nadevam deka i vo nedela Toldo ke brka cavki.
Pred 5 godini bese toa, ja pamtam uste taa utakmica hehehe...Crazy P0Y0L напиша:абе памтите коа ни требаше победа пред 2-3 години или 4 а лацио ни даде по капа 4-2 јас не заборавам и се надевам дека ке ги згазиме...памти па врати никој не ти прајт услуги free ...
Zasto mu treba na Lazio za treto mesto? Treto ili cetvrto mesto, isti ku*ac, pak idat u kvalifikacii za CL.Димитар напиша:Jaс се надевам дека нема Толдо да брани....
п.с. на Интер му е исто.... на Лацио му треба за трет
Tрето место.... значи престиж :helou:Smert напиша:Zasto mu treba na Lazio za treto mesto? Treto ili cetvrto mesto, isti ku*ac, pak idat u kvalifikacii za CL.
Ke bide interesna utakmica.
освен престиж и повеќе пари земаат за подобро место во серија а така да лацио се тенки со пари и ќе се борат сигурно за трето место.Димитар напиша:Tрето место.... значи престиж :helou:
Liverpool nema da igra kvalifikacii oti ke ja osvoi ligata na sampioniVlatko_Rusin напиша:Мислам дека со трето место се играат само две квалификациски кола, а со четврто место се играат три! Така да не е исти к*рац! Тој еден тим + што ќе биде, може да биде Арсенал или Ливерпул или Валенсија или некој од германскиве тимови што може да резултира со испаѓање на Лацио, и ништо од лига на Шампиони! Така да ИЧ не е исто!
JOE напиша:Liverpool nema da igra kvalifikacii oti ke ja osvoi ligata na sampioni